Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ona nie je ionaczej

Sposoby na zaparcia u niemowlat.

Polecane posty

Witam. Opisze tak w skrocie problem. Karmilam piesia, dziecko nie chcialo modyfikwanego wiec wprowadzilam kaszki. Zaczelam pozniej wprowadzac stopniwo rowniez inne rzeczy. Niestety moje dziecko nie toleruje sloiczkow, wiec od tygodnia mu gotuje. Wszystkie obiady zjada bardzo ladnie i nie ma zanczenia czy jest w nich szpinak czy brokul, malej smakuje poprostu wszystko ;) Kazdy obiadek podaje rzadszy o konsystencji zupy krem ;) Problem jednak w tym ze mala ma problemy z kupa :( Dzis zauwazylam, ze nawet ma mala ranke przy odbycie i bardzo ja boli kazde parcie :( co robic? Jak sobie z tym radzic? Nie jest to moje pierwsze dziecko, wiec raczej zadnych bledow nie popelniam :( U pierwszego jakos to latwiej szlo wszystko :)

Aha dodam ze corka ma 7 m-cy :)

Gość hghghg
A co lekarz na to?

nie bylam jeszcze, do tej pory wszystko bylo dobrze, od czasu kiedy mala je gotowane sa te problemy :( staram sie malej podawac jarzyny z duza iloscia blonnika, ale nic nie pomaga. Rozcienczam zupki, daje duzo picia, ale nadal nie dziala :(

miałam podobny problem z synkiem. polecam syrop Lactulose- MIP. stosowałam go od 6 miesiąca po konsultacji z pediatrą i po tym synkowi się polepszyło :) teraz nie ma problemu z wypróżnieniem się :) syrop kosztuje ok 11zł.

niektóre dzieci mają większy problem z przystosowaniem nowych, stałych posiłków. to jest normalne, po tym syropie powinno być ok :)

dzieki serdeczne, pojde do lekarza i zapytam co o tym mysli;)