Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijanka*

Boże, jak ja bym chciała miec jeszcze jedno dziecko!!!!!

Polecane posty

Gość kijanka*

Ale juz nie bedzie. Chyba ze wpadka, ale jak do tej pory wszystko jest pod kontrola. Mamy 3 dzieci. Male jeszcze. Raz trafily sie dwojaki. Jest cudnie. Zawsze chcialam miec taka rodzinke, dzieci sa obydwu plci. Finansowo tez okey. Dzieciaki rosna, spokojnie zostaja z dziadkami, nie czuje sie juz uwiazana, mlodsze niedlugo pojda do przedszkola, robimy sie coraz bardziej mobilni, znwu mozna zaczac wyjezdzac, w gory, na Mazury, wszedzie... Wkrotce wybieram sie do pracy... Klejna ciaza i noworodek to bylaby REWOLUCJA... Ale tak bardzo chcialabym... ehhhhhhhh.... Pewnie to tylko glupie hormony..... Tak chcialam sie tylko uzewnetrznic....

dwojaki - Gratulacje a myślałam że bliźniaki z pisania nic nie będzie tylko trzeba się barć do roboty

Gość roumiem, cię rozumiem
Też bym chciala, a mam tylko jedno dziecko. Ale jestem samotną matką i kolejne dziecko nie wchodzi w grę. Nawet nie miałabym z kim go "zrobić" ;)

Gość a ja boję się kolejnego
dziecka, bardzo. Mam dwójkę dzieciaków i jest mi trochę ciężko, nie poradziłabym sobie z trójką, poza tym bardzo źle znosiłam poprzednie ciąże i ...

Gość jestem w takiej samej sytuacji
mamy dwoje, trzecie w drodze, a ja WIEM, czuje i mam 100% pewności, że 4 to ilość dzieci po której będę w pełni spełniona ciążowo, macierzyńsko. Będzie czwarte. Jak nie od razu to za jakiś czas, ale będzie. A finansowo sobie damy radę. Jak się chce to można. Warunki lokalowe mamy. Każde z 4 by swój pokój miało, a jeszcze by i na sypialnię i salon pomieszczeń starczyło, choć chyba nie to jest najważniejsze. Dziećmi zajmować się uwielbiam, spełniam się w tym. Wiem, ze nie wrócę już do swojej starej pracy. Chcę być nianią, jak już swoje dzieci odchowam. Tyloko maż ma pewne obiekcje bo on twierdzi, ze nie wie czy trójkę ogarnie psychicznie. W sensie gwaru w domu, lepiących się do niego maluchów po powrocie z pracy i piszczących, ze chcą do tatusia na kolana. Powiedział, ze będzie się wypowiadał jak trzecie się urodzi bo na razie ma za słabą wyobraźnie, żeby sobie to wyobrazić.