Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ela_LoVela

Proszek do prania dla dzieci

Polecane posty

Drogie Mamy, jeśli chciałybyście zdobyć darmową próbkę proszku oraz czapeczkę i skarpetki dla niemowlaka, wystarczy zarejestrować się na stronie lovela.pl Mamy do rozdania 3000 takich zestawów, ale z doświadczenia wiemy, że rozchwytywane są bardzo szybko, więc spieszcie się! Promocja rusza 01.10. o godz. 24:00 :) Ela Reprezentuję markę Lovela. W przypadku pytań, chętnie pomogę.

Gość wszystkie prezenty rozdane
rozdane. Trochę spóźniłaś się, a jak mam podać swoje dane osobowe, żebyście je mogli dowolnie wykorzystywać to faktycznie choć skarpetki dla dziecka powinnam za to dostać.

Droga Mamo, tak napisałam wcześniej, próbki mogą otrzymać Mamy, które zarejestrują się 01.10. Także nic straconego!:)

Gość ach to sorki
w takim razie będę pamiętać, a to ma być dziś o 24 czy jutro?

:) Czuwaj, proszę, przy komputerze jutro. Trzymam kciuki, wierzę, że uda Ci się otrzymać ten zestaw promocyjny:)

Gość geget
Czyli jeszcze się nie zaczęło a już skończyło, i możemy się na Lovelę z jej promocją spektakularnie wypiąć.

Dziękujemy za potwierdzenie rejestracji. Dziękujemy za potwierdzenie chęci przystąpienia do Programu Lovela Care. Wypełnij poniższy formularz, aby umożliwić nam przesłanie wyjątkowego prezentu z próbką proszku do prania Lovela. Krok 2: podaj nam swoje dane Dziękujemy za rejestrację. Próbkę proszku Lovela oraz prezent dla dziecka otrzymasz w ciągu miesiąca. Zamówienie przyjęto do realizacji Prezent zostanie wysłany na wskazany przez Ciebie adres. Tymczasem zapraszamy Cię do wspierania naszej akcji. Uświadom innych, jak ważna jest prawidłowa troska o skórę niemowlęcia. Zamieść na swoim blogu, stronie www lub w stopce profilu button, który możesz pobrać stąd http://www.lovela.pl/pliki-do-pobrania.html. się zarejstrowalam i coś takiego mi wyskoczyło czyli ze dostanę? ANIOŁEK MÓJ ❤️24.08. g. 9:10 3600/56❤️ 🌼 🌼