Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbokolex

Kobiety i seks party

Polecane posty

Gość zbokolex

Dlaczego kobiety boją się wybrać na seks party. Jutro się wybieram właśnie i szuakłem odważnej partnerki ale to nie takie proste jak się okazuje. Tam gdzie jadę nie ma żadnego przymusu, można poprostu spędzić cały czas w jakuzzi i obserwować, można się zabawić. Wszystko jest w ładnej oprawie, w dyskretnym lokalu. Przecież nie trzeba się pieprzyć z każdym. Można tylko z jednym partnerem lub jak wcześniej mówiłem można tylko obserwować zabawy innych. Powiedzcie kobiety dlaczego się boicie?

Gość zbokolex
Żadna kobieta się nie wypowie?

Gość nie boimy się ale
...nigdy tam nie byłyśmy

Gość zbokolex
To zapraszam na jutro, napisz na miala i się dogadamy

Gość pan Bartłomiej
a ja bym chciał zanurzyć w męskiego kakalca, weźmiesz mnie ze sobą

Gość nie boimy sie
dziekuje ale nie skorzystam,to moja fantazja ale narazie trudno by mi bylo ja spelnic:)

Podejrzewam, że tyle ile kobiet tyle odpowiedzi. Strach przed utratą reputacji, strach, że będzie "obleśnie", brak aceptacji własnego ciała, a co za tym idzie obawa przed tym, że nikt nie będzie miał na nią ochoty.

Gość zbokolex
Jak ktoś ma ochotę to niech poczyta o klubie REDFOX w Czeladzi. Właśnie jutro tam się wybieram. A kobiety, te kobiety. Chciałyby a się boją a jak już się przestaną bać to będzie za późno. Dlaczego tak postępujecie? Dlaczego nie dacie sobie szansy na dużo nowych wrażeń? Przecież nikt Was do niczego nie zmusza. Czy Wy nie macie takich myśli, marzeń erotycznych?