Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degustibusnondisputandum

Jak znaleźć dziewczynę, którą widziało się raz w życiu?

Polecane posty

Gość Karinka:D
Bożu ja mam tak samo teraz nie chce mieć rzadnego chłopaka bo cały czas myśle że tego jedynego ktorego spotkałam zobacze jeszcze raz :(

Gość gość
A powiem ci że ja mam podobną sytuacje....;( Szukam chłopaka który był w Treście między dniami 15-18 sierpnia 2013roku ......Był z wielką rodziną było chyba 5 przeczep i pełno namiotów byli ustawieni w kółko miałam przyczepę na przeciwko nich...Oczy od niego nie mogłam oderwać....Szara bluza z jakimiś obrazkami beżowe spodnie do kolan i adidasy grzywka którą cały czas poprawiał i piękne brązowe oczy które cały czas zerkały w moją stronę....Mijały tak dni ale nikt z nas nie miał odwagi podejść..Niestety odjechał w niedziele...:( Doprowadziło mnie to do łez...i to tej pory cały czas o nim myślę o każdym jego spojrzeniu i uśmiechu jedyne co wiem nazywa się Bartek wiek 15-17......Wróciłam do Łodzi i przeszukałam Facebooka Fotkę teraz została mi nasza klasa...szukam i szukam z nadzieją że znowu go zobaczę i jego przesłodki uśmiech...:) Never Say Never and Believe.....

Gość gość
Szukam niesamowitą dziewczynę, którą spotkałem w autobusie N43 w Warszawie około 1:30 28.06.2014, niestety nie miałe odwagi żeby porozmawiać, toteż nic o Niej nie wiem. Pamiętam, że dziewczyna wysła na przystanku Góralska. Kiedy ty czytasz ten post, to napisz coś tutaj

Gość gość
Witaj niestety nie pomoge Tobie odszukac tej dziewczyny...przykro mi.Ja sama poszukuje mezczyzny ,ktorego spotkalam 13.07.2014 w niedziele na Dworcu Centralnym miedzy 13.30-14.15 godz.Wracal z wesela ,ktore mialo miejsce dzien wczesniej gdzies w Warszawie czy okolicach i musial sie przebrac i troche wczesniej rozmawialismy .Okazal sie bardzo pomocny.Potem spotkalismy sie przy kasach biletowych.Mialam wrazenie ,ze czekal na mnie przy wyjsciu od kas .Mial okulary,ciemne blond wlosy ,uroczy usmiech , 178 cm wzrostu ok 35 38 lat.Tak bardzo chcialabym Ciebie jeszcze spotkac... tylko jak trudno jest znalezc kogos o kim sie nic nie wie ,przeciez nie bede chodzila do wszystkich mlodych par z Warszawy i okolic i pytala o ich gosci weselnych.. : ( (poza tym mamy ochrone danych) moze macie jakies pomysly ,albo kogos w rodzinie ,kto bral w tym czasie slub i ich goscie byli na slubie bez pary odpowiadaja opisowi i moda mi pomoc...?

Gość gość
Spotkałeś przypadkowo osobę, o której nie możesz zapomnieć? Szukasz jej, choć nic o niej nie wiesz? A może udało ci się ją odnaleźć? Chcesz podzielić się swoją historią? Zgłoś się do nas! Przygotowujemy reportaż telewizyjny dla jednego z programów reportażowych na antenie TVP2. Jeśli przeżyłeś lub nadal przeżywasz taką historię, odpisz na wiadomość. Chętnie udzielimy Ci bliższych informacji. A później pomożemy Ci w poszukiwaniach. Napisz do nas na adres: opowiedzhistorie@gmail.com

Gość aveee
Spodziewałeś się jakiejkolwiek konstruktywnej porady? Otóż nie, tu nic takiego nie znajdziesz. Tu siedzą same gimbusy, ewentualnie niespełnione osoby, które tylko patrzą jak człowieka zgnoić. Jeżeli czytasz od czasu do czasu to forum to sam wiesz jak jest i nie rób sobie nadziei. Ze swojej strony tylko Ci powiem, że się po prostu zauroczyłeś i nie ma to nic wspólnego z miłością. Trzeba było wziąć od niej numer, zaprosić, cokolwiek gdy miałeś okazję. Teraz to będzie wyglądało dość dziwnie, ja jako kobieta bym się raczej bała takiego typka wypytującego o mnie czy niby przypadkiem na mnie wpadającego. Ale oczywiście decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam :)

Gość aveee
aha ok nie zauważyłam, po cholerę podbijacie post sprzed 4 lat???

Gość nie zapomne
2007rok wracam z wojska na przepustke 72h pociagiem relacji slupsk wroclaw postój pociagu na jakiejs stacji sam nie pamietam jakiej nawet ale jakas wieksza bo bylo pare peronow,zasnalem zmeczony jakos godzine wczesniej obudzilem sie oparty glowa o okno i automatycznie jak otworzylem oczy ujrzalem dziewczyne piekna brunetke tez byla w pociagu obok na peronie ja siedzialem na swojim siedzeniu ona tez siedziala moj pociag postoj jej pociag postój patrzylismy na siebie przez dobre kilka sekund moj wzrok pierwsze co ujzal to wlasnie ta pieknosc o boskich oczkach nie spuszczajac wzroku od siebie patrzylismy w swoje oczka tak dlugo jak to bylo mozliwe to bylo cos niesamowitego to piekne uczucie patrzylismy dopoki nie ruszyl pociag w skinieniu glowy pomachala mi i wyslala buziaka nie wiem dlaczego nie potrafie zapomniec o niej,to jest moj pierwszy krok do tego by ja odnalezc wtedy mialem jeszcze cos takiego jak motylki brzuszku lataly do samego postojui dalej i dalej dlugo myslalem ale nie potrafilem nic zrobic malo wiedzialem teraz tez zreszta ale pomyslalem ze nic nie mam do stracenia i tak wyszukalem ten temat po 7miu latach zaluje ze tak pozno nie czulem sie tak od 2007mego nie doznalem podobnego uczucia nawet nie wiem co za miasto to bylo,jak myslicie czy cos takiego czesto sie zdarza mieliscie podobna sytuacje?

Poszukuję bardzo ładnej pani o blond włosach sprzedającej w sklepie o nazwie HAPPYogo i fruteir w Atrium Molo Szczecin.Jak ktoś coś wie lub kojarzy proszę o pomoc.

Gość rozmazana brunetka
Niedziela 08.02.2015 godz 14 - 15, wyciąg narciarski trzepowo, to właśnie tam Cie zobaczyłam. Wydales mi się do kogoś podobny i wtedy nasze spojrzenia sie spotkały... Zauwazylam ze zerkasz na mnie ... W kolejce na snowtubing, stales tylem do wiatru i śniegu aa przodem do mnie. Bylam rozmazana wiec może to sprawialo ze przyciagalam Cie wzrokiem ale czułam ze to cos innego... W drodze do domu myślałam tylko o Tobie... Ciemne oczy. Ciemny zarost. jezeli właśnie to czytasz, daj znak...

Gość gość
Szukam dziewczyny z lotniska Dalaman - Wrocław lądowanie 29.06.2015. Kiedy mnie odnajdziesz? Wycieczka była w terminie 15- 29.06.2015, może była w marmaris, może ktoś zna kogoś z lotniska, albo z biura podróży. Jeśli też leciałeś tym samolotem odezwij się daaab@poczta.onet.pl

Gość gość
http://dziewczynazpociagu.blox.pl/html/1310721,37.html Poniedziałek 2015-08-10 Pociąg Kraków - Łańcut 16:32, Wagon nr 10, Twoje miejsce 64,66 Pociąg: 63102 Wsiadłaś chyba w Krakowie wysiadłaś w Łańcucie. Ja miałem niebieskie spodenki, większość czau pracowałem na laptopie.. Odwracaliśmy się do dyskusji konduktora, albo... do siebie:) Konduktor kilka razy wymieniał się argumentami z pasażerką na temat regulaminu, a Ty się uśmiechałaś patrząc na mnie... Twoje spojrzenie, uśmiech ... moja praca i Twoje patrzenie w okno... z tym uśmiechem odbijającym się w szybie :) Mijają 4 godziny i zauważam Cię kiedy wysiadasz w Łańcucie. I czuję jakbym za czymś tęsknił ... a kiedy pociąg odjeżdża już wiem za czym.. I tęsknię... Jeśli jakimś cudem trafisz na moją wiadomość ... napisz :) Będę tutaj jeszcze chwilę :) Pozdrawiam Cię więc dziewczyno z nieziemskim uśmiechem :) mój email: dziewczyna_z_pociagu@interia.pl

http://dziewczynazpociagu.blox.pl/html/1310721,37.html Poniedziałek 2015-08-10 Pociąg Kraków - Łańcut 16:32, Wagon nr 10, Twoje miejsce 64,66 Pociąg: 63102 Wsiadłaś chyba w Krakowie wysiadłaś w Łańcucie. Ja miałem niebieskie spodenki, większość czau pracowałem na laptopie.. Odwracaliśmy się do dyskusji konduktora, albo... do siebie:) Konduktor kilka razy wymieniał się argumentami z pasażerką na temat regulaminu, a Ty się uśmiechałaś patrząc na mnie... Twoje spojrzenie, uśmiech ... moja praca i Twoje patrzenie w okno... z tym uśmiechem odbijającym się w szybie :) Mijają 4 godziny i zauważam Cię kiedy wysiadasz w Łańcucie. I czuję jakbym za czymś tęsknił ... a kiedy pociąg odjeżdża już wiem za czym.. I tęsknię... Jeśli jakimś cudem trafisz na moją wiadomość ... napisz :) Będę tutaj jeszcze chwilę :) Pozdrawiam Cię więc dziewczyno z nieziemskim uśmiechem :) mój email: dziewczyna_z_pociagu@interia.pl

Gość pomocna64564
Możesz dodać na nowy serwis www.zprzeszlosci.pl mozna tam znalezc osoby nawet sprzed 20 lat. Łatwo wyszukać.. mozna dodac tagi np szkoła.. i dzięki temu prędzej czy pozniej sie odnajdzie mysle. Tam także można ustawić dokładną mapę wraz z położeniem. Aby zawsze wiedzieć gdzie się było i kiedy to polecam mieć włączoną aplikację endomondotracker i mieć GPS oczywiście włączony, polecam do tego mieć POWER BANKA oczywiście ze sobą, bo bateria szybko się rozładowuje jak mamy GPS włączony

Gość gość
Szukam dziewczyny która spotkałem dzisiaj na Stacji Bliska w Bełchatowie. Napisz tu jeśli to czytasz, to spotkamy się jeszcze...

Gość gość
Pomogłem Ci napompowac powietrze w rowerze. Byłaś z koleżanką, żałuję, że się nie przedstawiłem i ciekawe czy się jeszcze kiedyś spotkamy... było to 30.07.2017 ok. 14.00

Gość gość
Mam pomysł napiszcie taką ulotkę , i napisz na niej ze czekasz i jakiś szczegół ze ja kochasz numer telefonu, w tym miejscu zostaw ulotkę , oraz w pobliskich przystankach :)

Gość gość
Najgorzej jak inne to weźmie zauroczy :p

Gość gość
I pilnuj aby nie była zerwana co jakiś czas, zanim czekać w tym miejscu moze poskutkuje.

Gość gość
Ulotka to nic chyba nie da, ktoś zerwie i wyrzuci albo będzie dzwonił i jaja sobie robił

Gość gość
Dzięki za poradę. Będę czekał...

Gość gość
To zobaczy usłyszy głos mężczyzny, kobiety raczej na miłość nie robią jaj, są bardziej wrażliwe.

Gość gość
Zresztą jak z nią rozmawiał i go wzięło to raczej jej głosu nie zapomni.

Gość gość
Cześć, wiem że to nic nie pomoże, ale dla takiej dziewczyny warto spróbować wszystkiego... Widziałem Cię dzisiaj tj. 16.11.17r. ok. godziny 15 w restauracji Kuchnia Warszawska na Wybrzeżu Kościuszkowskim, miałaś piękne blond włosy i byłaś ubrana cała na czarno, brałaś jedzenie na wynos i rozmawiałaś z kelnerką o jakimś koncercie. Ja siedziałem zaraz przy wejściu, ale byłem z rodzicami... Jak wychodziłaś, spojrzeliśmy się na siebie.

Gość gość
Jedyne co ci może pomóc to pójście do telewizji i zrobienie szoł. Ewentunie to szoł zrobić w mieście w którym ja widziałeś.

Gość Wpisz hasztag na insta

Jeśli spotkałeś ją np na dolinie pięciu stawów to na instagramie wpisz #dolinapieciustawowpolskich czy coś takiego i wez opcje najnowsze i tam poszukaj zd i patrz na profile, ja dziś miałam właśnie taką sytuację i nie mogę znaleźć chłopaka w neonowej pomarańczowej bluzie😭