Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmxhmhmhm

kobietki pomozcie, czy mam rację??

Polecane posty

Gość hmhmhmxhmhmhm

Od 3 tygodni pisze z pewnym facetem. w tym czasie widzielismy sie tylko raz..teraz nagle wyczerpują nam sie tematy do rozmowy..nie mamy o czym pisac. moim zdaniem przyczyną tego jest to,że w ogole sie nie widujemy a przeciez nie da sie calymi dniami pisac niewiaodmo o czym..gdybysmy sie spotykali mielibysmy pozniej jakies wspolne tematy do rozmowy itd.a wy jak mysliciE? mam rację?

Gość bsinglmfrdb
nie czytalam ale przytakne tak,masz racje :D

Gość hmhmhmxhmhmhm
to po co przyznajesz rację jak nie czytalaś..

Gość a ch*ja mnie to obchodzi

Gość hmhmhmxhmhmhm
?

Gość tak,masz racje
co tak rzadko sie widujecie?

Witaj.Myślę,że gdybyście spotykali się częściej tych wspólnych tematów byłoby więcej.

Gość hmhmhmxhmhmhm
on chyba nie chce..kilka razy juz delikatnie probowalam mu to zaproponowac to ciagle mu cos wypada..albo jedzie sobie gdzies z kolegami, na impr..i tak to wygląda..jak tak ma to wygladac to ja nie chce..tylko pisanie..tymbardziej ze mieszkamy blisko siebie

Gość aaleee
hehe mam tak samo jak ty tylko ze on mi proponuje spotkanie,a pozniej albo ja nie moge albo on nie moze ale juz sie z nim raz spotkałam;)

Gość eeh weź go na dystans
nie rozmawiaj z nim kilka dni, albo spławiaj jak sie odezwie, nie powinnaś mieć z tym problemu skoro i tak rozmowa się nie klei A kwestia druga: jak facet nie chce to go nie zmusisz, i zrozum ze on się nie chce spotyakc z Tobą, jakby chciał to zawsze znalazł by czas

Gość hmhmhmxhmhmhm
ale ja mu tego nie proponuje wprost. on sam psize mi 'misiaczku' itd.wiec chyba nie pisze do kazdej tak..no chyba ze taki z niego typ

Gość jak nie macie o czym gadac
to juz miec nie bedziecie mieli:O

Gość hmhmhmxhmhmhm
a po drugie nie jest mi to obojętne bo pisze tak tylko z nim i zalezy mi na tej znajomosci ;]

Gość aaleee
tez tak mysle ze spróbuj przez pare dni z nim nie rozmawiac,a potem moze on sam zaproponuje Ci spotkanie

Gość jak nie macie o czym gadac
zreszta po Twojej infantylnej wypowiedzi, śmiem twierdzić, że z Tobą nie można mieć o czym gadać! :classic_cool: milego dnia:)

Gość na dzien dzisiejszy
jesteś dla niego przewidywalna, ślęczysz na tym gg czy bóg wie czym innym pewnie w dodatku all day na on-line co za żenada :( a on pewno ma inną co na gg pojawia się raz na 2 dni w dodatku jak on do niej zaklika to ona odpowie "nie teraz słoneczko, odezwij się za godzine" Nie krecisz go w ogole, ile Ty masz lat ?

Gość hmhmhmxhmhmhm
to nie wiem po co do mnie pisze skoro twoim zdaniem go nie kręce.;]

Gość chce sie przekonac
czy aby na pewno jestes tak beznadziejna na jaką wyglądasz no i okazuje sie ze tak skoro odpisujesz mu na każda wiadomość poczekaj jeszcze 2 dni i sie juz nie odezwie

Gość na mój gust koleś ma kogoś
za długo jesteście na etapie pisania jeśli ktoś chce się spotkać bo coś zaiskrzyło to nie odwleka tego w nieskończoność sądzę że jesteś kolejną naiwniaczką która wierzy że przez net można poznać kogoś kto nie siedzi w necie tylko dla rozrywki pewnie kolejny gawędziarz który zabija nudę w pracy lub w związku i zagaduje by się trochę dowartościować

Gość hmhmhmxhmhmhm
nie odpisze mu czasem bo poprostu nie mam czasu to kilka razy wysyla te same wiadomosci albo pyta czemu mu nie odpisuje..

Gość hmhmhmxhmhmhm
ale ja go znam na zywo! to nie tak ze to koles z internetu ktoreg nigdy nie widzialam

"on chyba nie chce..kilka razy juz delikatnie probowalam mu to zaproponowac to ciagle mu cos wypada..albo jedzie sobie gdzies z kolegami, na impr..i tak to wygląda..jak tak ma to wygladac to ja nie chce..tylko pisanie..tymbardziej ze mieszkamy blisko siebie" koleś ewidentnie ściemnia ewidentnie mu nei po drodze do Ciebie może gdy Cię zobaczył to mu przeszło nie wiem na co w ogóle liczysz z taką znajomością ludzi się poznaje w realu bo w necie to ludzie siedzą z nudów

Gość hmhmhmxhmhmhm
znam go na real!poznalam go, pozniej przypadkiem spotkalismy sie ejszcze raz i wtedy sam mowil o kolejnym spotkaniu

Gość cos kreciiiiiiiii
proste pytanie, dlaczego nie spotkacie sie??? skad,jak dlugo go znasz

Gość hmhmhmxhmhmhm
poznalam go przypadkiem przez moich znajomych i od tej pory tak piszemy,pozniej widzielismy sie przypadkiem wtedy rozmawialismy bez przerwy..jakies 2 dni temu cos sie zepsulo

ale ty naiwna jesteś, spotkaliście się i jak widać on nie cierpi na bezsenne noce z twojego powodu.... a ty jak widać oszalałaś na jego punkcie zapomnij o nim, koleś pewnie gada z każdą laska która się nawinie....i pewnie są takie z którymi ma o czym gadać a ty pewnie go nudzisz gdyby tamto spotkanie było takie super to koleś przynajmniej raz w tygodniu chciał sie z tobą umówić nie znam kolesia, nie znam ciebie ale z tego co tu opisujesz to wielkiej fascynacji z jego strony nie widzę

Gość Prawda jest taka, że
interesujący ludzie z pasją zawsze maja o czym rozmawiać. 3 tygodnie i brakuje wam tematów? :O Nudziarze :O

Gość hmhmhmxhmhmhm
ok napisze szczerze..on jest mlodszy ode mnie.ja mam 19 lat, on prawie 18.moze poprostu ejst za mlody..zauwazylam ze kocha imprezowac..czasem nawet wydaje mi sie troche dziecinny

ale ty kręcisz czyli zagdnełaś kolesia bo poznałaś go u znajomych, on odpisuje pwenie z grzeczności....potem spotkaliście się niby przypadkiem a teraz dziwisz się że cisza ..... koleś pewnie myśli że go przesładujesz a swoją drogą myślałam że się umówiliście po rozmowach.... czyli tak jak sądziłam nic mięszy wami nie ma a ty się go uczepiłaś i ubzdurałaś nie wiadomo co