Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jigsaw

Mama

Polecane posty

Gość jigsaw

Mam 18 lat i 3 miesiące. Nie potrafię wytłumaczyć mojej mamie, że to, że czasem wyjdę na imprezę i wrócę o godzinie 1wszej 2giej nie jest niczym strasznym. Kto przesadza? Może to jednak moja mama ma racje? Na pytanie czemu nie chce mnie puszczać odpowiada pytaniem : A co ty chcesz tam robić do pierwszej, drugiej? Co sądzicie o tej sprawie?

Gość Kokilka 2
Mysle ze mama przesadza :))

Gość ma19
moja mama byla taka sama.do tego sama mnie i brata wychowywala bo ojciec nie zyje.przestala gdy sie postawilam

Gość ja swoje pociechy puszczam
nawet na całe noce/w weekendy oczywiście/ tylko obowiązuje zasada meldowania się dotarcia w dane miejsce i sygnał powrotu :)

Gość a ja mysle ze mama ma racje:)
jestem mloda mama mam 25 lat wczesnie zaszlam w ciaze ale wiem sama z perspektywy czasu ze robilam zle wychodzac na noc..... mama sie martwila itd dzis wiem ze bede chciala chronic od pewnych sytuacji moja corke, tyle sie slyszy o gwaltach, dopalaczach... dzis np zauwazylam ze otwiera sie u mnie w miescie 2 sklep z dopalaczami a mlodzi nastolatkowie naprawde nie zdaja sobie z tego sprawy jakie to niebezpieczne.... posluchaj mamy uwierz mi kiedys jej bedziesz wdzieczna za to ze Cie uchronila:) pozdrawiam

Gość jigsaw
fakt, że przychodzę zajebana w trupa i objarana, że widzę na zielono, ale po co się wtrąca?