Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atrakcyjna dziewczynaaaa

Pytanie do Panow

Polecane posty

Czemu podczas sexu tam bardzo wgapiacie sie w twarz kobiety ? Sprawdzacie czy robicie jej dobrze ? bo jesli tak, to przeciez zalosne, POTRAFIMY UDAWAC :P

Gość zbokolex
Ja patrzę bo podoba mi się kobieta, patrzę w jej oczy, na jej piersi. Poprostu lubię.

Gość doroteaa
prymitywna jestes

Gość miłosne inspiracje
Nie wiesz? Facet pragnie w jej twarzy ujrzeć wyraz oddania i upokorzenia, miłości, strachu, bólu, poddania, złości, uległości wszystkich tych uczuć które tak skrzętnie ukrywa pod maską kobiecości. Gdy udajesz - on wie - ale udaje że wierzy w twój orgazm.

Gość trompek
przy dobrym strzale, kobiece oczy wypierdala w kosmos, dlatego wlasnie 😘

Latexin - co do kurwikow w oczach, to zauwazylam, ze tuz przed samym aktem, jak moj facet spojrzy w moje oczy, to juz jest rozgrzany, wiec ten aspekt ma potem juz chyba mniejsze znaczenie :) Podoba mi sie wypowiedz milosnych inspiracji, w zasadzie z tego co napisala powstal mix, ktory oddaje przynajmniej czesciowo to, czego szukacie tak natretnie w naszych oczach w trakcie aktu milosci :) Jednak wiekszosc facetow i tak najbardziej lubi pozycje od tylu ;)

Gość Aniaxczx
Nie ma ladniejszego widoku od tylka w ksztalcie serca

Gość jvjvfjfjhfgh
Patrzymy na twarz, wybieramy miejsze gdzie się spuścic

przypomniałaś mi jak mój patrzy się na mnie w trakcie seksu i się podnieciłam. szkoda, że go ze mną nie ma

ja lubię kontakt wzrokowy z moją ukochaną, kiedy już dochodzę i mówię jej w TYM momencie-KOCHAM CIĘ

Fajnie - prawda, ze ich spojrzenie w tym momencie jest BEZCENNE ? :)

piskboga - nie wydaje mi sie, zebyscie wiedzieli kiedy kobieta udaje. Moze jest kilka przypadkow do rozszyfrowania, jednak w 99% nie jestescie w stanie, tylko Wam sie tak wydaje, sorry :(

może kobieta z którą jest 1-szy raz zdoła go oszukać, ale uwierz mi, jeśli kochają się po raz n-ty- nie ma szans na oszustwo.

lubie tez jego szybki oddech mmmmmmm przyjemnie sie zrobilo ;)

mmm a jak sobie jeszcze przypomnę o tych silnych ramionach... ach nie mogę ;)

Gość Akt miłosny z kochana osoba
jeste strasznie podniecający ...:) I nie wierza w to ,że facet mógł by nie rozpoznac udawanego orgazmu jezeli kochaja sie nie pierwszy raz,a poza tym ,nie rozumiem dlaczego kobiety udaja :O

Gość Akt miłosny z kochana osoba
..przeciez w tym wszystkim chodzi o spełnienie ..obojga,wiec jaki sens jest w udawaniu i wmawianiu partnerowi ,że było dobrze?Może ktos mi to wytłumaczy ?:)

Fajnie - Ty piszesz,ze ja narobilam Tobie ochoty ale Ty mi rowniez :P Moj facet dopiero jutro wraca po tygodniu rozlaki, ochhh bedzie pole do popisu, nie moge juz sie doczekac .... Co do aktu z ukochana osoba, ze jest b.podniecajacy zgadzam sie w zupelnosci. Inne odczucia sa z "tym jedynym" a inne, mniej intensywne z facetem, ktory niestety nim nie jest ....

Gość prawda jest taka ze...
...w wiekszosci przypadków ten którego kochamy, partner na cale zycie i tak dalej - w łóżku niestety jest słaby :/ za to zajebisty seks i chemia sie trafia z tymi z którymi nie ma przyszłości... albo rybki albo akwarium, zycie nie pieści

ja mam inne odczucia - z tym jedynym bylo fantastycznie, cudownie az krecilo mi sie w glowie i nikt, ale to nikt go nie zastapi, bo kochalam go ogromnie i sex z nim byl dopelnienie naszego wielkiego uczucia, niestety odeszlam ....(ale to z innych powodow o ktorych nie chce pisac :() Aktualnie mam swietnego faceta, sex jest rowniez b.udany,namietny etc... ale czuje, ze emocjonalnie to juz nie to, brakuje mi tego troche w lozku ....:(

baszka - ze co ? :D

atrakcyjna dziewczynaaaa-- siedzą ofermy tutaj a dziewczyny sikają po nogach za nimi.I co? ano nic.:D Dalej wielce dyskutują i nic poza tym:D

ja na przykład zawsze oszukuję. Nigdy nie miałam orgazmu ale moi faceci są zawsze zadowoleni bo wyję jak syrena wtedy gdy oni się spuszczają. Za to potem mam spokój oraz kupione to co chcę.

aaaaaaaaaaaa trzeba ich zrozumiec, tutaj maja swoje 5 minut :D