Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igor1977

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość igor1977

Witam.Jestem 32 letnim samotnym ojcem,od kilku lat wdowcem. Spodobała mi sie pewna kobieta,z tego co wiem jej facet perfidnie ja zostawił juz dosc dawno temu,dosc nieciekawy typ,ja i swoje dziecko takze i ona jest samotnym rodzicem.Mieszkamy w tej samej miejscowosci ona ma ok 28-30 lat,niestety nie mamy wspolnych znajomych ,nie chodzimy wiec siła rzeczy w te same miejsca ,nie ma nas kto sobie przedstawic itd.Znamy sie wiec z widzenia.I tu sie zaczyna problem bowiem jak zaznaczyłem ona mi sie cholernie podoba i nie bardzo wiem jak zaczac rozmowe.Widuje ja bowiem sporadycznie. Czy jesli podejde i zagadam bezposrednio np na ulicy to jej nie odrzuci lub zaszokuje?Zaznacze ze nigdy nie narzekałem na brak powodzenia ani nie miałem kłopotow z nawiazywaniem kontaktow z kovietami no ale zawsze bylo to na imprezach albo w okolicznosciach sprzyjajacych spotkaniu.Szczerze mowiac mam pewien plan ale nie wiem czy nie jest on zbyt szalony.

Gość I would die for you...
może na jakimś placu zabaw się spotkacie jak będziecie ze swoimi dzieciakami?:) wtedy to już nie problem zagadać;)

igor: życie jest tak popaprane i krótkie, że nie ma co się zastanawiać.. Masz okazję to wal śmiało. W najgorszym wypadku Ci odmówi, a od tego się przecież nie umiera. Z drugiej strony będziesz przynajmniej wiedział, że spróbowałeś ;) trzymam jednak kciuki za ten pozytywny scenariusz i życzę powodzenia! ;)

do mnie facet podszedł na ulicy, wcześniej zdążył jeszcze kupić kwiatek i zwyczajnie zaproponował randkę, a ze mi się podobał wiec była randka a otem następne... eh dawne czasy

a dzieci macie mniej więcej w tym samym wieku?

Gość Święta za pasem
pomyśl, święta niedługo a jak się uda możecie je spędzić razem. To chyba byłby piękny prezent.

Gość igor1977
ok dzieki ale wiecie troche sie boje ze ja zamuruje albo wypadne niezrecznie no bo tak to zwykle bywa jak sie cos długo planuje.A mysle o tym zeby np wysłac jej bukiet kwiatow kilka razy i np za 3 razem bilecik z nr tel.komorkowego.Co myslicie ze napisze wiadomosc chocby z ciekawosci?????

igor: na pewno ;) Kobiety z natury są ciekawskie..;) Ja bym napisała.. choćby po to żeby podziękować za kwiaty. Daj znać jak poszło :)

Gość igor1977
no akurat tak sie składa ze znam nazwisko i adres bo nasza miejscowosc jest mała

opcja z placem zabaw odpada?

Gość igor1977
no ale jak myslicie za pierwszym razem ten bilecik czy np potrzymac ja w niepewnosci i powiedzmy za trzecim razem???

Gość Pytanie do Panów
fajny pomysł z tymi kwiatami, ale jesli jest nieufna to może się wystraszyć że jesteś psycholem albo pomyśleć, że to ex chce ją przeprosić

Gość Pytanie do Panów
jeśli za tzrecim to podpisz się jakoś np. pierwszą literką imienia (oczywiście jeśli nie zbiega się ona inicjałem jej exa

bileciki pisz od razu, ale bez zdradzania kim jesteś. Tylko jak pisałam wcześniej na bileciku napisz tak żeby nie miała wątpliwości ,czy to do niej czy może pomyłka, no i oczywiście że nie są od jej byłego. A z nr. tel. za trzecim razem

Gość no nie wiem kiedyś dostawałam
listy od nieznajomego i to wcale nie było fajne, czulam się jak wykorzystywana, on znał moje imie i nazwisko, adres ....

Gość dziś pomarańczowa
No właśnie. Wybadaj lepiej grunt czy nie jest czasem trochę nieufna. Ja bym się raczej przestraszyła. Ale kto inny może to inaczej odebrać. Mi bardziej podoba się plan na plac zabaw i gadkę o dzieciach. Taką neutralną. Potem można zaczepić np. o jakąś książkę w temacie i umówić się w związku z tym. To nie jest romantyczny plan, ale na nieufną osobę by podziałał. Jeśli natomiast jest odważna to co innego.

Gość igor1977
w kazdym badz razie dzieki za rady

Gość Lilly Evangeline*_
i co postanowiłeś?:)

Gość ZuzannaAmelia
Mi sie ten pomysl z wysylaniem kwiatow wcale nie podoba. Milosci sie nie kupuje. Przynajmniej teoretycznie. Jesli jest to typ panienki co sie z Toba umowi , bo dostala odpowiednio duoz bukietow i odpowiednio duzo bilecikow to ja Ci radze trzymac sie od takiej z daleka. Bardziej mi sie podoba pomysl z podejsciem do niej na placu zabaw. Nie ma Was kto przedstawic? Az tak Cie przytlaczaja konwenanse? a sam nie mozesz sie przedstawic? A ze nie wyjdzie jak w salonach? A musi wyjsc? najwyzej podejdziesz potem drugi raz i przeprosisz za ten pierwszy nieudany. To tez metoda. To oczywiscie tylko moje prywatne zdanie. Zrobisz tak jak sam uznasz i jak Ci bedzie najbardziej pasowalo.

Gość igor1977
zuzannaamelia tu nie chodzi o kupowanie czego lub kogokolwiek itd tylko o sposob,p5retekst do kontaktu a zreszta to było tylko pytanie