Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hit roku

telenowela zdrada no masakra

Polecane posty

Gość hit roku

wiec padniecie myslalam ze takie rzeczy to tylko w filmach a tu prosze. A oto historia bylam 4 lata z facetem w konkubinacie zona go zostawila po 3 latach ale rozwodu nie mieli i to byla prawda bo ja znam. Ale jesteslyrazem 4 lata a ja sie dowiaduje ze koles bedac ze mna zdazyl sie rozwiesc 2 lata temu nie powiedzial mi. Do tego znalazl sobie nowa kobiete i jechal na 2 fronty ona tez o niczym nie wiedziala i byl w trakcie szukania 3 nziwnej... Bo preylapzlam go na ich 1 spotkaniu. Do konca sie wypieral. Potem przyznal sie i wcale nie skappwal ze sie zachowal jak podla swinia. I jeszcze mi tekst ze nie mowil nic bo nie chcial mnie stracic! Zebysmy zostali preyjaciolmi i zebym zadzwonila popoludniu bo sie steskni! No co za chuj! I gdybym tego nie wykryla to by to ciagnal! No co za pzlant. I jeszcze mi mowize on byl zawsze ze mna szdzery a jedli ja die wprost nie pytam to on nie wideizl potrzeby powiadomienia mnie... Nosz ja pierdole!

Gość hit roku
upup

Gość wacuś placuś
Jak to przeczytałem pomyślałem o k*rwa tak nie można!!! Czemu piszesz w mało rozumny dla mnie i innych sposób. Jak juz możesz to przetłumacz mi ten fragment "szdzery a jedli ja die wprost nie pytam to on nie wideizl"

Gość hit roku
sorki pisze na telefonie i jestem tzk zla ze szok. Jak mozna sie z kims zwizac pomiac przez pomylke swoj wlasny rozwod grac na 3 fronty i jeszcze mowic ze sie to robi ze strachu przed strata ... I z milosci... No jak?

Gość hit roku
a powiedzial mi ze jesli ja sie wprost nie soytalam czy sie rozwiodl iczy ma kogos innego to on nie widzizl powodu by o tym wspomniec. A tak przy okazji zawsze byl ze mna szczery... Wyobrazacie sobie!

Gość hit roku
no zaraz sie zalamie

Gość trrr trrr trr bak
Jestes uzalezniona od kafe skoro musisz pisac na telefonie,i wiesz co,wcale nie widze byc byla zalamana czy smutna