Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szejkubia

przeprosic czy nie?

Polecane posty

Gość szejkubia

hej hmm dwa tygodnie temu na jednej z imprez dowiedzialam sie wielu przykrych rzeczy na temat mojego bylego. spotkalam dziewczyny, ktore opowiedzialy mi, ze z nimi sie spotykal. fakt nie byl ze mna, ale czesto mielismy takie przerwy. nie wytrzymalam i wyzwalam go przy nich i przy jego kolegach. padly ostre slowa, ktorych chyba nikt nigdy nie chcialaby uslyszec. zasluzyl na niej nie tylko za te sytuacje, ale miedzyczasie bardzo mnie ranil i oszukiwal. jestem pewna, ze nie chce juz z nim byc... on nie odzywa sie w ogole, lepiej dla mnie. jednak drecza mnie wyrzut po tej niesmacznej scenie i zastanawiam sie, czy nie napisac mu smsa z przeprosinami. jak myslicie?

Gość nio taaak....
chyba zartujesz! jak go teraz przeprosisz wyjdziesz na idiotkę i psycholke

skoro nie chcesz z nim byc to co sie gnojem przejmujesz ? No chyba, ze chcesz z nim byc, ale nie chcesz sie przed sama soba przyznac. A chlopak sie teraz nie odzywa, wiec zeby nie wyszlo glupio to nawiazesz kontakt przepraszajac go. :S swoja droga jak nisko trzeba upasc, zeby komukolwiek robic awantury przy osobach trzecich? :S

Gość szejkubia
wiem, ze to bylo najgorsze co mozna zrobic- awantura przy innych. nie martwie sie o niego, ale o moja opinie. zawsze uchodzilam za dziewczyne na poziomie a teraz okazalam brak klasy i to mnie najgorzej martwi. niby znajomi jego i moi rozumieja sytuacje, mowia, ze wcale sie nie dziwia a jednak... nie powinnam sie przejmowac, a jest inaczej;/

Gość nie nie nie nieeeeeeee
nigdy w życiu , olej go i zapomnij o nim, nie przepraszaj go prosze cie o to kobieto, nie rób tego :-(

Gość szejkubia
w sumie macie racje, skoro zrobilam jedno to musze trwac w tym do konca. przeprosiny bylby moja kolejna porazka;p