Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość higienicznie

choroba a mycie sie

Polecane posty

Gość higienicznie

moj chlopak jest chory (lekki katar) i nie chce sie myc, bo twierdzi, ze jeszcze mocniej sie rozchoruje, bo w lazience jest niby zimno..;/ wiele razy spotkalam sie z takimi za przeproszeniem wiesniacko-prostackimi opiniami, Wy tez sie nie myjecie jak jestescie chorzy?

Gość jasny gwimnt
jak ma się wysoką gorączkę to mycie się nie jest szczególnie wskazane żeby się nie wyziębić, ale katar? no wiesz, jeśli ma naprawdę zimną łazienkę... no ale nie sądzę, żeby były w niej mrozy jak na Syberii...

Gość higienicznie
ma lekki katarek, a nie goraczke i ciezka chorobe poza tym jak jest taki chory jak sam sadzi to powinien sie pocic i chyba smierdziec, ale twierdzi ze jest czysty po calym dniu pracy- korzystania z wc. az mnie mdli na sama mysl. zalamka

Gość jasny gwimnt
daj mu na dzień chłopaka mydło :D hahahahhaha

Gość higienicznie
na to nie wpadlam:D dobry pomysl:DDD

Gość zacofany te twój men
tym bardziej powinien się myć,zmieniać pościel,ubranie i wietrzyć pokój

no pewnie ,że katar nie przeszkadza w myciu się ani nawet choroba. Co za problem ,puszczasz ciepłą wodę ,potem się wycierasz i ubierasz od razu.. nawet w szpitalach sie ludzie myją

ja jestem chora, z gorączką itd. :( i jakoś dowlekłam się do łazienki a też zimno bo nie palą :( w te 5 min pod prysznicem nic by mu się nie stało współczuje brudasa ;)

Gość higienicznie
on uwaza ze prysznic, ktory bierze rano wystarcza na 24h, rano prysznic, pozniej caly dzien w pracy, obowiazki domowe , toaleta, i on twierdzi, ze jest czysty i moze sie tak klasc do poscieli;/ a ze jest "chory" to tym bardziej ale tak to chyba jest jak sie za dzieciaka tego czlowiek nie nauczyl, pozniej ciezko zmienic takie dziwne zachowania...

Gość hahahahechehe
kapiel sprawi ze lepiej sie poczuje, ja mam male dziecko i nawet przy chorobie go kapalam, jesli nie mial wysokiej goraczki, wszyscy lekarze mowili ze samopoczucie sie polepszy mu wtedy, no ewentualnie nie mylam glowki, moja babunia wlasnie mowila ze lepiej nie kapac sie , a jak wspomnialam lekarce pediatrze to mnie zabila smiechem i teraz wiem ze nawet niemowlaka kapac trzeba! a co dopiero dorosly