Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona_max

Co sie dzieje z moim maluszekim?:(((

Polecane posty

Gość wystraszona_max

Moja 8 miesieczna corcia od tygodnia przebudza sie w nocy prezac sie i poplakujac ( po chwili zasypia) w ciagu dnia rowniez jest bardzo niespokojna i nie mozna jej znalezc miejsca. Prezy sie, sztywnieje i poplakuje przy tym. Mam wrazenie ze cos sie dzieje z brzuszkiem. Caly czas wydzwaniam i jestem w kontakcie telefonicznym z pediatra ktory jutro przyjedzie zbadac dziecko. 2 tygodnie temu dziecko mialo pierwszego zabka. Nie wiem co mam o tym myslec. Dobrze na buzi wyglada, jednego dnai sie usmiecha drugiego juz jest gorzej. W pierszym polroczu zycia dziecko dostawalo mleko bebilon pepti poniewaz bylo podejrzenie alegri na bialko krowie. Po czasie wprowadzalam jej do diety jogurtu, twarozki oraz kaszki na mleku normalnym ( nic nie bylo) to myslalam ze alergia minela bo ponoc do 3 roku zycia mija. Przez poltora miesiaca podawalam jej zwykly bebilon i bylo ok. Od tyygodnia sie zaczelo cos dziac... co wy o tym sadzicie???????? Mialyscie takie sytuacje>???? Martwie sie strasznie.

nie martw sie Kochana.... Mozliwe,ze to zabkowanie. Moja corka aktualnie zabkuje,ostatniej nocy wyszly jej 3 zeby! byla nieznosna,marudzila,ciagle plakala a zaraz potem sie smiala, ma straszliwy katar ( wyszly jej gorne zeby), nie chce jesc nic poza kaszkami. Uzbroj sie w cierpliwosc i obserwuj dziecko,czy objawy sie nie nasilaja. Lekarz je zbada i mam nadzieje,ze bedzie ok!

Gość wystraszona_max
Ale czy przy zabkowaniu moze sie tak prezyc i napinac?? jakby ja cos bolalo?? Boze no boje sie strasznie.

Gość dziewczyno.....
a jak ciebie bolą zęby i tylko boli cię buzia czy ogólnie czujesz się źle?? ps nie odpowiadaj pytanie retoryczne !!

Gość gość
A próby z gryzakiem wodnym? wkłada się do lodówki by był zimny i podaje dziecku do gryzienia :) ponoć ulgę przynosi.