Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryśka33

Czy to NORMALNE????????????????????????

Polecane posty

Gość gabryśka33

Dziewczyny czy to normalne aby prawie 7-mio miesięczne dziecko nie podpierało się na rączkach gdy leży na brzuchu ani też się nie przewracało z brzucha na plecy i odwrotnie???Dodam że od urodzenie bardzo nie lubi leżeć na brzuchu...No i jeszcze nie siedzi...Prosze napiszcie coś,martwie sie...

Gość hmmmmmmmm m
Mój syn (obecnie 2 lata) NIGDY nie podpierał się na rączkach leżąc na brzuchu. Czekałam na to, a on NIGDY tak nie zrobił. Głowę podnosił - owszem, ale na rękach nie. Siedzieć sam zaczął mając 7m-cy i 3tyg Z tym przewracaniem z brzucha na plecy to nie pamiętam :(

Gość hmmmmmmmm m
maz mi podpowiada i faktycznie tak było. Nasz mały nie obracał się w ogóle z brzucha na plecy!! a z pleców na brzucha tylko czasami. Także chyba nie masz się czym martwić, bo mam zdrowego synka :)

moj siedzial sam posadzony jak mial 5.5 miesiaca. troche zajalo jak sam zaczal siadac z lezenia na plecach. ale nie pamietam ile mial wtedy. z siedzienia zaczal raczkowac. czyli calkiem owrotnie niz w "standardzie" gdzie dzieci zaczynaja raczkowac z lezenia na brzuchu.

Gość Tarczyczka
ten bękart jest niedorozwinięty

Gość gabryśka33
dodam, że mój potworek jest czarnoskóry, bo tata jego jest z Tanzanii. podobno w Afryce zawsze dzieci tak mają. moje też ma taki wielki brzuch

Gość gabryśka33
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi... Podszywy kocham was:D