Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volw1990

Muzyka kochanków

Polecane posty

Gość volw1990

Cześć, Zwracam się głównie do Pań, bo to one są bardziej wrażliwe na dźwięki i podświadomie wpływają na ich nastrój...No i oczywiście same wiedzą najlepiej co na nie działa. Chciałbym usłyszeć jaką Panie polecają muzykę( i nie chodzi mi o gatunek) ale o konkretne utwory, które stworzą świetne tło do kochania się. Wyobraź sobie, wnętrze przytulnego pokoju ogrzewają kolorowe świece, w powietrzu unosi się miły zapach kadzidełek, cynamonu( tu też prosiłbym o sugestie-na pewno nie zapach choinek zapachowych :D)...a wszystko dopełnia subtelna nuta muzyki, która jakby dyktowała rytm splecionym, rozgrzanym ciałom kochanków.

gdyby moja lady chciała się jebać przy muzyce której ja słucham byłbym wniebowziety :) fakt faktem ona jest w chuj nieromantyczna osobą. lubi oglądać TV jak ja posuwam : / więc zazwyczaj wyciszam jej dzwięk w TV a sam robie sobie nastrój i puszczam co lubie i tak np: Kate Bush - wuthering heights Jennifer Rush - the power of love Chriss Issak - wicked game dużo U2 i wiele wiele innych kawałków :)

Gość proponuję też oczywiście
"Die, die, die, my darling"

i like chopin lady i red nothing gonna change my love celin dion- wszystkie pościelówki stachursky- jw whitney houston- jw ajjj miliony tego christian wundelich( wszystko) new kids on the block( najnowszy album) hmmm. poszukaj na you tube- tam masz propozycje- zazdroszczę pannie takiego romantyka:)