Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z kompem

problem z vistą

Polecane posty

Gość problem z kompem

mam taki problem, że jak zaznaczam zaznaczam pokaz ukryte piliki i foldery daje zastosuj potem ok i dalej mi nie pokazuje tych ukrytych folderów wie ktoś co można z tym zrobić, proszę o pomoc, bo muszę coś wygiągnąć z ukrytych folderów a nijak nie mogę tego zmienić, za każdym razem po naciśnięciu ok, wraca do poprzednich ustawień, tzn żeby nie pokazywało ukrytych folderów

Gość problem z kompem
odznaczyłam, i wraz to samo klikam pokazuj ukryte foldery, zastosuj później ok, wchodzę ponownie i znowu to samo

Mozesz meic trojana albo keyloggera w komputerze, ktory pwrzywraca ustawinia ze wszystko ma byc poukrywane, uzyk programu total commander, w nim ustaw aby pokazywalo ukryte pliki, wtedy pominiesz funkcje Windows i nawet jak on cos kasztani, to bez problemu wszystko znajdziesz. Powodzenia!

Gość problem z kompem
zainstalowałam już TC, ale w sumie nawet nie bardzo wiem, który plik jest uszkodzony, czy też na którym może być wirus żeby go przeskanować, w TC owszem wyświetla pliki ukryte, natomiast jak się wejdzie w opcje folderów to sytuacja się powtarza, tzn. nie da się zaznaczyć żeby pokazywało ukryte foldery