Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasgh

Mąż chce żebym na jesień kupiła sobie takie buty

Polecane posty

moi hitem są czarne lakierowane sznurowane kozaki na wielkiej szpilce ale kupiłabym je tylko do zdjęcia widziałam takie za 500 zł i się cholera na jeden raz nie opłaca:D

nie uznaję zakładania butów do łóżka jest to wyjątkowo nienaturalne i niewygodne

Buty jak buty. O gustach sie nie dyskutuje. Ale jeśli chcesz w nich przejść trochę dalej niż do przystanku to poniżej 500 PLN nie dostaniesz. To jakieś szmaty, które się zaraz rozlecą. EKO ZAMSZ? Co to kurwa jest? Ścierka od podłogi? EKO SKÓRA? W zeszłym roku, na niższym obcasie, coś w stylu wysokich oficerek/muszkieterek, skóra - niecałe 700 PLN.

Gość Ankaraa
Z tymi czerwonymi to przesada, w zyciu takich nie wlozylabym, buciki dla dzieczwynki nastoleletniej a nie dla kobiety:)

a nie mówiłam:) 800 :D skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Ankara - takie czerwone to już tylko w antykwariacie dostaniesz. :D Cześć MS.

Gość no i w czym masz problem
a moze maz chce by choc raz jego kura domowa wygladala sexy ;) kupuj bo do kochanki pojdzie,a tak powaznie frajne sa i delikatne,a kurewsko sexy to chyba nie widzialyscie drogie Panie:P nie robcie z siebie starych dewot:P

MS nie każdy ma tak wielką, szeroką stopę i masę ciała, że zniszczy zwykłe buty poniżej 500 może źle stąpasz na tych obcasach i stąd problem?:P

Gość a gdzie znajde tańsze i wyugod
ja chce tego loubotina!!!!! eh:( dziewczyny please doradźcie, gdzie znajdę takie, podobne (szpilka, i nie szpiczasty czubek tylko zaokrąglony, najlepiej na platformie) ale żeby były tańsze i wygodne...... Autorko a ty się zastanów, no te buty ze zdj 1 nawet ok, ale taka szpilka za taką cenę, pewnie w ogóle nie nadadzą się do chodzenia:/

no niezły tylko będziesz musiał rozchodzić:) bo na szczupła stópkę:) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Te drugie mają czerwoną podeszwę i to wszystko, co mi się w nich podoba. :D

dobra więc tak zwykły facet kupuje sobie dziwkę bogaty- ekskluzywną dziwkę obciągają tak samo tylko drugiej o wiele więcej się płaci i ryzykuje się tym, że potem sprzeda pikantne szczegóły szmatławcowi :)

"MS nie każdy ma tak wielką, szeroką stopę i masę ciała, że zniszczy zwykłe buty poniżej 500 może źle stąpasz na tych obcasach i stąd problem?" Myślę, że to raczej kwestia rozmiaru, nie moge nigdy dostać swojego :( "Bez przesady - poniżej 500 zł tez są całkiem fajne buty" Hej Brumko:) Oczywiście, że są, ale nie takie wysoooookie :) A jak zrozumiałem, autorka planuje zakup na zimę:) I to nie taką na Karaibach, tylko w trochę chłodniejszym klimacie:)

mam trzy pary CL i wszystkie mega wygodne:)! inna sprawa no faktycznie drogi interes i szczerze powiem trochę żal wydać tyle pieniędzy na buty....ale co tam se se se

K**wa, jestem pie**olnięty, o butach rozmawiam" ms ja juz sie wycofuje z tego topa :P

Czasami tez panowie. :D Ike - historia zna takie przypadki. :D

Gość Cammilla34
No i w czym masz problem-----zajebiste buty, mialam identyczne ( chodzi o obcas generalnie caly dol), tylko troche nizsze. Dostalam je od faceta, ktory chce zeby jego kobieta wygladala sexy i uwazam to za calkiem naturalne