Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasgh

Mąż chce żebym na jesień kupiła sobie takie buty

Polecane posty

Gdybyś Ms - napisał, że wiesz, gdzie można zamówić kozaki w kolorze mlecznej czekolady z delikatnego zamszu, bez ocieplania, ze skórzaną podeszwą, na obcasie takim około 8 cm, jęczałabym z rozkoszy.

ms, myslisz, ze hybrydy przyjma sie na rynku polskim ?" no i paliwo ponoć idzie w górę ;)

"Jak zacznę o torebkach to wzywajcie pogotowie polecam topik kucharka" Et tu, Brutu? :) "pisz od razu , że szkoda ci tych 5 tyś" Myślałem, że zakwalifikowałaś mnie jako koleżankę :P "MS - ja lubię takie klasyczne, proste, bez przesady z czubami. I obcas. Baaardzo istotny jest obcas. Wysoki i wąski. Szczupły. Czyli długi i chudy" No to jest jedyn z nielicznych przypadków, gdzie jak jest długi i chudy to dobrze :D Mam podobny gust, z tym, że nie muszą być z dużym czubem. "ms lepiej stąd wyjdź radzę ci po koleżeńsku" Mieliśmy rozmawiać o bieliźnie! :D

swoją drogą rozumiem , że ktoś nosi skórzane buty czy kurtkę ze względu na trwałość ale skórzane torebki to dla mnie przesada ja nie noszę żadnych skór oprócz własnej

Duży czub wyszedł z mody. :D Teraz but ma się kończyć łagodnie.

"pisz od razu , że szkoda ci tych 5 tyś" Myślałem, że zakwalifikowałaś mnie jako koleżankę dobrze myślałaś:) ostatecznie wczoraj wybrałaś mnie na swojego faceta:P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

spoko:) da się zrobić :) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

gdzie tu z tymi cycami regres ! skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

"ms, myslisz, ze hybrydy przyjma sie na rynku polskim?" DZIĘKI! :) Wiesz, jak stanieją to może kiedyś się przyjmą. Jeśli o mnie chodzi, to u mnie się nie przyjmą. Jestem tradycjonalistą i dźwięk widlastej szóstki, albo jeszcze lepiej ósemki to najpiękniejsza muzyka. Nawet w korku :) A co dopiero wieczorem, gdy przeciętni uczestnicy wyścigu szczurów siedzą w domach - niespieszny przejazd przez miasto i gardłowy pomruk silnika, który nie był konstruowany z myślą o cenie za baryłkę ropy... :) Poza tym stylistyka nowych samochodów jakos mi nie leży, a starej hybrydy nie dostanę...

Albo takie delikatne pantofelki w kolorze naturalnej skóry. :) Myślę o nich intensywnie.

Poza tym stylistyka nowych samochodów jakos mi nie leży, a starej hybrydy nie dostanę.. klient nasz pan, za jakis czas beda hybrydy stylizowane na muscle cars z dzwiekiem silnika jaki tylko chcesz, zreszta juz teraz mozna takie cos zamowic do melexow :-)

Gość zerojedynka
do sypialni fetyszysty mogą być

"klient nasz pan, za jakis czas beda hybrydy stylizowane na muscle cars z dzwiekiem silnika jaki tylko chcesz, zreszta juz teraz mozna takie cos zamowic do melexow" Widziałem taki gadżet, możesz ustawić sobie nawet dźwięk ferrari :) Te stylizowane są czasem fajne, ale problemem jest dusza samochodu... A raczej jej brak... Może gdybym nie zagladał pod maskę to nie zwracałbym takiej uwagi, ale wyobraź sobie - podnosisz maskę i zakładasz stetoskop :O I to nie po to, żeby namierzyć uszkodzone łożysko, tam w ogóle nie wiadomo, gdzie są łożyska! :)

Gość zerojedynka
Brumka, a sernik na zimno?