Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasgh

Mąż chce żebym na jesień kupiła sobie takie buty

Polecane posty

No dobra, specjalnie dla Ciebie w obrus perwers skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

ja też uważam, że za dobre buty, odpowiednio wyprofilowane, ze skóry, trzeba trochę zapłacić niestety... ostatnio kupiłam sobie przyjemne pół-kozaki za kostkę, nieocieplane, na koturnie - wygodne do latania na co dzień do dżinsów, za 200 zł. taniej nie ma szans. aha. buty Loboutina niezbyt mnie kręcą, podoba mi się o wiele bardziej Kurt Geiger, Carvela, Dune. polecam ich kozaki. Zara miewa też fajne, a dużo tańsze.

No dobra, specjalnie dla Ciebie w obrus " takich rzeczy tez nie posiadam bo wymagaja prasowania :) ale doceniam dobre checi

Ja to dobrze, że nie tylko ja nie mam obrusa i firanek. :D Dzięki Czizas.

Ja to dobrze, że nie tylko ja nie mam obrusa i firanek. Dzięki Czizas." praise the Lord! :)

"MS - ale po co wycierać w obrus?" No żeby kobieta krzyczała przez godzine po seksie :) "takich rzeczy tez nie posiadam bo wymagaja prasowania ale doceniam dobre checi" Wytarłbym w poduszkę! Twoją! ;)

No tak. Zakończenie, o którym ja myślę, uniemożliwia krzyk.

Wytarłbym w poduszkę! Twoją!" nie poddajesz sie widze :) dobrze zatem, moge nawet poudawac ze mnie takie rzeczy ruszają :)

"ms bielizna fajna ale ta twoja też ma coś nie bardzo twarz ..." Bielizna fajna, ale jej się nie układa na piersiach! O to mi chodziło :) I Tobie nie musi się podobać moja laska :P

"nie poddajesz sie widze dobrze zatem, moge nawet poudawac ze mnie takie rzeczy ruszają" Tylko tak mówisz :) Chyba wróce do firanki czyli żaluzji :P

I Tobie nie musi się podobać moja laska przechodzimy do bielizny męskiej?

Tylko tak mówisz Chyba wróce do firanki czyli żaluzji " tylko wiesz MS, słonko moze w kazdej chwili przyswiecic i bede zmuszona te zaluzje zamknac... :)

to dupa nie laska skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość pastafariance nie chce sie log
kurwiaste buty dla kurewki, czyli jesteś dla niego kurwą

nie ma nic przyjemniejszego niż być kurwą w łóżku własnego męża

"tylko wiesz MS, słonko moze w kazdej chwili przyswiecic i bede zmuszona te zaluzje zamknac..." Wtedy zostana ślady :P "masz ike delektuj sie" Regres... mogłeś uprzedzić :O

Regres... mogłeś uprzedzić" sorka ale koleżanka prosiła o męską kolekcję :P nie mogłem jej odmówić ...

"masz ike delektuj sie" Regres... mogłeś uprzedzić chciałeś przyszykować sprzęt?:) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Wtedy zostana ślady!" a co niech wszyscy patrza jak dlugo krzyczalam! :P ten skorzany lovelas to nawet mnie zmusil do wyjecia dlugopisu z ust Regres znajdz cos ciekawszego :)

sorka ale koleżanka prosiła o męską kolekcję no właśnie męską............................... :O skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .