Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PhotoMK.pl

Forfesjonalne sesje zdjęciowe i reportaże ślubne w przystępnych cenach.

Polecane posty

Gość PhotoMK.pl

Zapraszam Państwa do zapoznania się z moją ofertą. Wiem jak ważną chwilą dla Państwa jest uroczystość zaślubin dlatego wykonując zlecenie dla Państwa zawsze mam zapasowy aparat jak i dodatkowe obiektywy. Staram się być niezauważalnym świadkiem tej uroczystej chwili i jak najwierniej oddać atmosferę. Fotografia to moje hobby i dlatego w każde zdjęcie staram się wkładać serce. Zawsze po uroczystości dokładnie sortuje i przeglądam wszystkie zdjęcia - później są one poprawiane w programach graficznych aby efekt był jak najlepszy. Zdjęcia oddaję w pełnej rozdzielczości - do wydruków oraz w wersji dostosowanej do przeglądania na komputerze. Jestem otwarty na wszelkie sugestie ze strony Państwa Młodych jak i świadków. Zapraszam na moją stronę po więcej wiadomości. http://PhotoMK.pl Kontakt ze mną: tel. 506 927 684 email: marcin.kaldonek@gmail.com Posiadam aktualne zezwolenie kurii na fotografowanie w obiektach sakralnych. Wykonuje zlecenia na terenie całej Polski.

Gość FotoOto
,,Posiadam aktualne zezwolenie kurii na fotografowanie w obiektach sakralnych" no tak..... A jak to zezwolenie wygląda i jak jest zatytułowane? Masz szczęście bo chyba jesteś jedynym fotografem który posiada takie zezwolenie. Ja mam tylko zaświadczenie że uczęszczałem w zeszłym roku na seminarium poświęcone zachowaniu się w kościele. Zdjęcia fajne tylko szkoda że miejsca i pomysły na ujęcia kradzione ze stron fotografów.

Gość S jakSTRASZNE Mjak masakra
zakładka kosciół/wesele te zdjęcia sa straszne poprostu mała masakra :-0 a i szkoda ze takie ladne psy tak brzydko potraktowane kadrem :(

Gość uczysz się
photomk.pl/Czy ty dopiero uczysz się robić zdjęcia? Sa fatalne, żle kadrowane, złe kolorystycznie itp itd. I co to znaczy forfesjonalne sesje?

Gość blacksoul*********************
proponuje o podanie linkow do zdjec osob wypowiadajacych sie powyzej,zobaczymy co to za cuda i profesjonalisci

Gość S jakSTRASZNE Mjak masakra
blacksoul********************* pisz pod jednym nickiem nie potrzebnie się denerwujesz dajac linka do swoich prac musisz liczyć się z krytyką przejrzyj na oczy zobacz zdjęcia innych fotografów weselnych to zrozumiesz co z twoimi zdjęciami jest nie tak. One nie mają wiele wspolnego z profesjonalną fotografią są niektore są nawet poniżej normy.Myślę ze zanim zaczniesz zarabiać na zdjeciach powinienes podciagnac warsztat. Powodzenia.Linka do swojej strony ci nie podam bo strony nie posiadam :)

Gość ale sprzęt
robienie zdjęć na ślubach canonem 400d to trochę tak jak pstrykanie kompaktem, totalne amatorstwo! I czy poza tym że fotografia to Twoje hobby (za które bierzesz pieniądze), prowadzisz również działalność gospodarczą i płacisz od tego hobby podatki ?

Gość uczysz się
i traktujesz Gimpem zdjęcia nieudolnie... mało profesjonalnie cytat."Zdjęcia wykonuję profesjonalnymi lustrzankami cyfrowymi firmy Canon. Gwarantuje to doskonałą jakość zdjęć. Canon 400D profesjonalna lustrzanka - hehehe

Gość Jestem na tak...
PhotoMK nie przejmuj się tymi tekstami tylko rób dalej to co robisz. Trochę jest w tym racji że delikatnie polałeś wodę ale to i tak mało w stosunku do innych fotografów. Zdjęcia są na poziomie średnim ale ważne że są to naprawdę pamiątkowe zdjęcia ślubne a nie jakieś wynalazki. Większość tych negatywnych wpisów to twoja konkurencja której jest tu mnóstwo nawet pod czarnymi nickami. Gdybyś z tej ilości zamieszczonych na stronie zdjęć wybrał po trzy zdjęcia to byś już reprezentował poziom średni wyższy lub nawet lepszy. Tak robią prawie wszyscy.

Gość fotovideo _wawa
Oferujemy wideofilmowanie ,fotografię ślubną profesjonalne kamery panasonic,aparat 1DMarkIII obiektywy klasy L Rozsądne ceny zapraszamy warszawa :) fotovideo@onet.eu