Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet

pytanie do kobiet co maja dziecko

Polecane posty

Gość do kobiet

mam pytanie czy ciaza i małe dziecko zespala zwiazek czy oddala i to sa same problemy i kłotnie ... np.o finanse kto ma sie zajac dzieckiem i ze wszystko jest na głowie kobiety...?planuje miec dziecko niedługo jeszcze nie miałam jestem ciekawa waszych opinii

U mnie akurat żadnych kłótni nie było, ale to wypływa z mojego zaborczego charakteru - to ja wyznaczam obowiązki w domu, a mąż się dostosowuje. Poza tym, wolę zrobić wiele rzeczy sama, niż patrzeć mu na ręce i sprawdzać, czy wszystko robi po mojemu:o To chore:o Ma obowiązek wynoszenia śmieci i chodzenia po zakupy oraz zabawiania dzieci, kiedy ja już opadam z sił. Mamy bliźnięta, więc on kąpie jedno, ja drugie. Jedzą już same, więc trzeba tylko sprzątać po nich. I to wszystko:)

każdy związek jest inny :) i nie można go wrzucić do jednego worka z innymi. ja miałam to nieszczęście że po urodzeniu dziecka nie mogłam zbytnio liczyć na jego ojca. wszystko robiłam sama, potem kłotnie właśnieo kasę że ja wychowuję dziecko a nie pracuję.. i odeszłam od paru lat jestem z mężczyzną z którym chcę mieć 2 dziecko i wiem że on będzie super ojcem. jest kochany, opiekuńczy, we wszystkim mi pomaga.. także jak widzisz to kwestia związku i osób.

Gość im dziecko starsze tym lepiej
każda zmiana jest trudna, na początku szczególnie dla faceta rodizcielstwo bo on nie ma ułatwienia z hormonami, tak jak kobieta