Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuttttno

czy to kryzys?

Polecane posty

Gość smuttttno

jesteśmy ze sobą dwa lata i to ja jestem tą osobą w związku której zależy bardziej przynajmniej tak mi się wydaje.... - nie piszę tak często - nie dzwoni chodź kiedyś to on zabiegał dzwonił interesował się co robię itp.. teraz tylko ja to robię.. - ma gdzieś jeśli dla niego ładnie się ubiorę nawet nie powie że ładnie wyglądam.. - mówi że kocha to tyle -nigdzie nie wychodzimy bo on poprstu nie chce to nie ma kasy to jest zmęczony a jak już gdzieś wyjdziemy to rozmowa nam się nie klei zbytnio bardziej to ja niż on zabiegam - ma gdzieś ostani nawet nie chciało mu się mnie odwieść na drugi koniec miasta powiedział żebym sobie poszła na autobus albo się przeszła na nogach!! - komplementów mi nie prawi , nie podziękuje jeśli coś dla niego zrobię - nie pomaga -przestał dbać o swój wygląd ja wręcz przeciwnie.. - próbowałam już odpuścić tzn olać to i zająć się sobą zaczęłam sobie sama wychodzić stroić się ale reakcji niestety nie było i to najbardziej boli -potrafię nie spać tylko myśle o tym wszystkim dlaczego tak jest a on ma to gdzieś powie mi że kocha że wszystko jest w porządku i tyle..

Gość smuttttno
nie wiem przed kim te popisy ..

Gość kaczucha200987
kryzysy w związku to norma , ile macie lat?

Gość smuttttno
ja 19 on 23

a co chcesz uslyszec/przeczytac? "na podstawie przytoczonych argumentow stwierdzam, ze chlop ma Cie dosc" aaaaaaaa a moze bys z nim pogadala? co? zamiast szukac zlotych rad na forum

jak dziecko nie wypali to pozostaje zdrada ostatnio modna rowniez w leczeniu depresji

Gość smuttttno
rozmawiałam mówi że nic się nie dzieje i że mnie kocha

Gość kaczucha200987
musisz sie przyzwyczaić to chamskich tekstów, na tym forum... ;/ a próbowałas o tym z nim rozmawiać?

otwieram nowe mozliwosci" ale to mozliwosci tylko dla wybranych, a co z reszta ktora stala nie tam gdzie trzeba?

Gość lalalallalaa
dziewczyna ma problem a wy z jej tematu robicie smietnik!