Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia....33333

czy wasze dziecko lubi lezec na brzuszku

Polecane posty

Gość kasia....33333

moja mala ma 2 miesiace.Staram sie ja klasc na brzyszku od jakiegos czasu.Ona zaczyna plakac.Jak tam bylo u was??

mój uwielbiał :) skoro płacze to nie przetrzymuj na siłę, ale kładź jak najczęściej. jak zaczyna płakać podnoś i po chwili znów połóż. w końcu się przekona :) albo ułóż sobie maluszka na swoim brzuchu, twarzą w stronę swojej twarzy, mów do niego, głaskaj po główce, może to go zainteresuje :) albo połóż sobie na kolana. mój uwielbiał wszystkie te pozycje :)

moja mała uwielbiała na brzuszku lub na boczku za to na pleckach wogóle nie chciała jakoś do roczku spać :) a moja przedmówczyni ma rację kładz na brzuszku u siebie na brzuchu i głaszcz powinno dzieciątko zajarzyć że tak tez jest fajnie :)

mój syn tez nie lubił leżeć na brzuchu. kładłam go właśnie częściej na moim brzuchu i było lepiej, ale i tak za tym nie przepadał... dopiero jak w 4 miesiącu zaczął sam się obracać to mu się to spodobało.

Gość dobra spacerówka
MOJA NIE CIERPIAŁA! MIAŁA CZĘSTO WZDETY BRZUSZEK I JA TO BOLAŁO, ODKĄD KOLKI JEJ PRZESZŁY SAMA SIĘ PRZEKRECała I POLUBIŁA!

Gość kasia....33333
dzieki!postaram sie skorzystac z rad