Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antos__klopot

Wieczor panieński a tancerz...

Polecane posty

Gość Antos__klopot

czesc wszystkim, musze sie wam poradzic o wieczor panienski. Wiec jestem z moja misia 5 lat, kochamy sie choc mielismy tez slabsze momenty, takie jak jej zdrada mnie dwa razy :( ale wybaczyłem.. bo ja kocham a ona widac starala sie by bylo dobrze. wiec zapomnialem o tym, zyje chwila a nie przeszloscia.... tak czy inaczej ja robie kawalerski w barze bez tancerki bo nie chcialem zeby byla zla ona wyjezdza nad morze na 4 dni z 8 kolezankami. Obiecala ze nic nie bedzie, ze same dziewczyny, ale przeszukalem jej torebke i znalazlem wizytowke do jakis tancerzy erotycznych ktorzy tez swiadcza uslugi wiewcie jakie :( co mam zrobic z tym? boje sie? choc ufam ale jest jakies ryzyko, alkohol, itd. jak jej powiedzialem ze ma na miejscu zrobic wieczor wysmiala mnie i powiedziala ze nie mam przesadzac, bo i tak bedzi emoja zona.... co mam zrobic???

Gość z dala od szmat
skoro juz 2x cie zdradziła tzn. ze to typ szmaty.. i jest duze prawdopodobienstwo ze wlasnie na tym wieczorze jakis tancerz ja wyrucha na ostro

Gość Antos__klopot
nie bo ustalilem ze nie chce miec. dlatego ze to uwazalem jest nie wporzadku do mojej kobiet szkoda ze ona tez tak nie mysli.... a troche sie obawiam, bo przedemna, moim zwiazkiem brala udzial w jakis spotklaniach w parach, czy nawet pare razy ona sama i 3 .... :( mowila ze sie zmienila, ale troszke sie denerwuje szczegolnei ze nie chce slyszec o tym ze nei pojedzie....

Gość neeeeeeeeeeeeeeeewo
buahhaha zenisz sie z kurwą??? chłopie chyba sam w to nie wierzysz, ze pozostanie ci na cale zycie wierna hahaha poczekaj hmm rok? od slubu jak zacznie wskakiwac na innego bolca tepic takie kurwy

Gość Antos__klopot
nei pojade bo to panienski, ona mnei wysmieje zreszta... mam nadzieje ze bedzie robic to co mowila czyli ze jedzie porzadznie sie napic az nie bedzie miala sil... wiec moze rzeczywiscie pierwszy dzien wypija na pokoju pojda spac a na nastepne dni nie beda sil mialy wiec jak ktos jest bez umiaru, to pozniej nie moze pic:):) ona mnie kocha, mowi to, a ja sie ciesze bo zalezy mi na niej:)

Gość Antos__klopot
wiem ze mnie kocha, my jak take stare malzensto standardowe... ona przepiekna, przesliczna, zreszta kiedy modelka.... dlugie seksowne nogi, no piekna a ja mezczyzna ktory pracuje bo chce nas godziwie utrzymac. ona nie pracuje, bo ja jej to zapewniam, i w sumie nie powinienem sie martwic jej wyjazdem bo jak sie klocimy ona wyjezdza na pare dni, nie wiem gdzie, znika, ale wtedy ja przepraszam, blagam i wraca i znow jets dobrze. wiec mysle ze tez jej zalezy!

Gość Czarek_
powiem tak, troche frajer jestes

Gość Antos__klopot
dla was wszystko takie latwe. ona mnie kocha, zalezy jej na mnie moz eczasem jest dziwna, ale wtedy dostanie odemnie cos fajnego i jest dobrze:) a ja uwielbiam dawac prezenty! ona jest naprawde slodka, uwielbiam jak dba o siebie, jak ma rozowe paznocie, i cala jest na rozowo ubranma, taka slodziutka, kochana:) tylko tulic:)

Gość Antos__klopot
znam zycie, wiem jakie jest przewrotne, dlatego wiem jak mozna kochac:) i ciesze sie z tego ze to widzisz:) a najwazniejsz ejest dla mnie to ze jak mialem sukcesy biznesowe z nia zaczalem sie spotykac:) i juz tak zostalo:):) jest cudownie:) a kiedys jakos nie byla zainteresowana, ale mamy wspolnych znajomych i jej nagadali o tym jaka mam dobra dusze:):) jestem tak szczesliwy ze przesylam wam caluski:)

Gość fajnadupcia
tylko potem nie wchodz na kafe i dupy nie truj ze cie w trąbe znowu pusciła! jestes frajer i tyle!

Gość Antos__klopot
sluchajcie tylko jeszcze takie pytanko szybciutkie co byscie zrobili jak byscie znalezli u kobiety w torebce prezerwatywy? jak ja nie uwzywam bo ona tabletki bierze?? juz kiedys tak bylo i mi powiedsziala ze kolezanka akzala jej przechowac i w sumie to logiczne bo jej kolezanka mieszka z mama a ona przeglada jej ciuchy wiec pewnie bala si eponizenia

Gość Meleńka 88
Oj Kolego ladne sobie jaja z Nas robisz:) Nie wierze ze jestes az takim KRETYNEM :) pOZDRO!:)

Gość Antos__klopot
a co zazdroscisz mojego szczescia, pewnie sama jestes po paru rozpadach zwiazku pewnei chcialabys takiego szacunku jakiego ja daje swojemu skarbowi!! tak ona ma szacunek, bezgraniczna milosci wiare! a do ciebie badz pokorna to zrozumiesz co to milosc, a nie obkladasz mnie stekiem bzdur

Gość Meleńka 88
AKURAT ja jestem w szczesliwym zwiazku juz prawie 4 lata:) a Ty nie badz taki zaślepiony skoro juz 2 razy Cie zdradzila... Ja bym zdrady NIGDY nie wybaczyla...

Gość ludzie to jest provo
:o

Gość Antos__klopot
powiedzila ze si ezmieni bo zasluguje na to wiem o tym, zreszta dbam o nia, jak starozytny heros wiec dlaczego miala by zdradzic?

"slabsze momenty, takie jak jej zdrada mnie dwa razy ale wybaczyłem.. bo ja kocham a ona widac starala sie by bylo dobrze" Podnosiła kwalifikacje na fiucie innego?. "tak czy inaczej ja robie kawalerski w barze bez tancerki bo nie chcialem zeby byla zla" A pozwala Ci chodzić do kibla kiedy chcesz czy musić wystąpić z pismem? "choc ufam ale jest jakies ryzyko, alkohol, itd" Ale czego się boisz? Najwyżej będzie kolejny "słabszy moment", jestem pewien, że nie odejdzie od Ciebie. Stawiam na to całą swoją reputację i trochę pieniędzy. "co mam zrobic???" A to zależy czy uważasz że jesteś facetem, czy już nie.

to nie moze byc prawda... widac, ze pisane przez kobiete prowo, a wy sie jaracie. Choc i tak komentarze delikatne i stonowane, bo jakby kobieta tak napisala, to pojazd po kolesiu bylby na maksa.