Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterka2122

Przejebane być samotnym

Polecane posty

Gość Kafeterka2122
Kochana ale wiesz ze to jest do czasu, zaplaci i pojdzie w huj a ty dalej zostaniesz sama... a on zwrocil uwage tylko na to by cie tam wydymac czy cos w tym stylu. Nie lepiej znalesc milosc i byc z jednym gosciem i byc przez niego kochana ? tez by napewno dawal Ci bluzki itp... ale nie dla tego ze bys ty mu cos dawala w zamian

Gość Kafeterka2122
mix lepiej wiedziec czy piszesz z kims starszym czy z jakims malotatem, jezeli piszesz prawde oczywiscie :) ja mam 26 :)

Kafe niestety dowodu ci nie pokaże cięzka sprawa ale możes wirzyć na słowo a skąd jesteś?

Gość Kafeterka2122
sonea z nalogu zawsze mozna sie wyciagnac :) mix z malopolski :P

Gość Kafeterka2122
sonea zwlaszcza ze jak napisalas dopiero zaczynasz wiec nie brnij w to... ile masz lat ?

Gość Kafeterka2122
ciezkie przejscia zyciowe mnie do tego zmusily... zostalam zdradzona i nie ufam niestety juz plci meskiej

Gość Kafeterka2122
Sonea jak w twoim wieku nie wiedzialam co to sex, jestes taka mloda i marnujesz sobie zycie. Jestes atrakcyjna czy nie ? szczerze

Kafeterka a skąd wiesz że jest taka młoda, Co do zdrady to tak bywa a czemu do niej doszło? Zawsze są jakieś powody

Gość Kafeterka2122
18 lat to mloda, chociaz moze miec z 15 tylko tu pisze ze ma 18, nie wiem ludzie tu rozne rzeczy wypisuja. Wiec Sonea skoro uwazasz sie za atrakcyjna to nie musisz szukac podziwu u innych w ten sposob. mix no byl kutasem i tyle wydawalo mu sie ze jest panem swiata nie wiem co ja widzialam w takim .... niechce nawet sobie tego przypominac :) byl ze mna a okazalo sie ze na boku zrobic lasce dziecko... a gdzie zaufanie ?

Gość Kafeterka2122
żal mi takich dziewczyn, jestescie takie mlode a tak sie niszczycie. Jak widze jak te kutasy sie o was wyrazaja na tych forach to brak mi slow. jak zwierzyniec...

Gość Kafeterka2122
pozatym sonea nie boisz sie ze trafisz na jakiegos psychola? tyle sie teraz o tym slyszy...

Gość Kafeterka2122
no to w sumie nie zarabiasz... wiesz po co to ?

Gość Kafeterka2122
no szukac nie mam zamiaru... samo przyjdzie :)

Gość jest bardzo przejebane
ja juz z ta samotnoscia pomału nie wyrabiam :( juz rzygam tym:(

taaaa a jeszcze gorsze jest jak jestes z kims i dalej sie czujesz samotnym badz samotna....meczy jak fiks

Gość jest bardzo przejebane
ale ja nie jestem z nikim niestety:( to juz pol roku:( a byc sama nie potrafie,to jest pojebane!!!!!!!!

kiedys tak mialam ze bymam kims i tak sie czułam ...teraz jestem sama i jest dupowato