Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeterka2122

Przejebane być samotnym

Polecane posty

Witajcie:) Chyba Nas jest więcej samotnych, tylko się ich nie widzi jak siedza i po kątach placzą nad Sobą, ja tak samo mam i nikt tego nie zrozumie jak sam tego nie przechodzi:(

Gość jest bardzo przejebane
nmo witaj:( jak długo to juz trwa u was? mi sie wydaje ze ja wciaz kocham ex i dlatego jestem tak samotna:(

liczac od ilu sie czuje....od 3 lat...od ilu jestem naprawde? od roku.i wcale nie jestem szkarada!!

nie licze okresu gdzie moj byly wrocil na 2 misiace zeby potem pow"nie wiem czego chce "

a ja bym juz miała ale zaden nie jest odpowiedni.nie umie sie zmienic. wszystko mi nie pasuje. czuje jakbym była sama temu winna.z ta zasrana samotnoscia pojde do trumny:/ latka lecą a nie ma nikogo u boku to takie głupie i dziwne.jeden ma wszystko.dom,prace,dzieci,zone,meza i normalne zycie a ja sie zastanawiam jak ja skoncze.

Ja mam podobną sytuację do Ciebie, co mi z tego że mam męża ktory mnie olewa na lewo i prawo, jesteśmy małżeństwem tylko na papierze. Ja tez bym chciala mieć normalną rodzinę, dzieci i mieć nawet do kogo się przytulić.

Widzę że sporo przypadków nie dotyczy tego że jestśmy sami tylko samotni mimo że jednak kogoś mamy to ciekawe zjawisko

własnie...jedni maja wszystko....inni nawet nie maja sie do kogo przytulic.najgorszy jest wknd, nie masz nawet z kim wyjsc bo siedza w domu przytuleni przed tv

mix ciekawe ale wytlumaczalne.to nie ta osoba...wiem o tym ale czy lepiej byc z kims takim czy byc samemu?? oto jest pytanie...

no to wszyscy moi znajomi siedza razem z kims a ja wegetuje samotnie przed kompem z paczka papierosów .czasem sie tu sama upiję a wtedy płacze i mysle ze zycie mi sie spieprzyło a za cholere nie wiem czemu? taki porzadny kop w doope

altagra myślisz że to o to chodzi że nie ta osoba? Często się nad tym zastanawiam dlacego tak jest, ale może masz rację że to nie ta osoba.

kurde tez kiedys pilam sama.eh...koszmarny moralniak.ja mam jeszcze inne wyjscie jak mam dola....wsiadam w auto i sruuu

Mix Ale taka samotnośc jest najgorsza, nie że mam kogoś kochanego przez mnie, ale co mi z tego wychodzi, siedzę sama całymi dniami w domu oprocz pracy nic nie mam. Przyjaciol mam kilku ale oni mają też swoje rodziny i nie mogę bez przerwy u nich przesiadywać itp. raz na jakiś czas to owszem ale na dluższą metę to ci powiedzą dowidzenia.

Mix przez osobe na bank.skoro tak sie czujesz to dlaczego??osoba ktora kochasz i ktora kocha Ciebie daje Ci wszystko czego chcesz.nie ma miejsca na takie uczucia jak samotnosc.

jak jest milosc to nie ma czasu na samotnosc dobrze to ujełaś...wiec czuje ze chyba byłam tak z 8 lat samotna a teraz nie mam juz nikogo. wiec mam wszystko co najgorsze ....ale klops

Cały czas się zastanawiam czy nie poszukać jakiejś bratniej duszyczki, nawet już śmigałem na jakimś portalu ale sam nie wiem czy to dobry pomysł jednak z drugiej strony przynjamniej raz na jakiś czas mogło by być miło, sam nie wiem

Może i tak, nie zazdroszczę Ci tego wspolczuję najbardziej, ale bądź w mojej sytuacji to się przekonasz co to jest samotność w małżeństwie:(

juliana dobrze wnioskujesz, co chcę osiągnąć nie wiem może miłe chwile poprostu

Dobrze, ja kocham męża ale on nie , nie okazuje mi tego tylko szydzi i nic więcej. Ja już nawet myślę o rozwodzie, bo te małżeństwo nie ma szans na dalsze bycie ze sobą:(

Było kilka pytań na początku ale urwałem temat, nie lubię się mazgaić, raczej tego nie potrzebuję. Miło się gawędzi ale niestety muszę lecieć zajrzę jednak dziś wieczorem bo będę nie tylko samotny ale i sam

Mix Sory jak ja Cię czymś urazilam ale ja tak samo myślę a rozmowa duzo daje:) Ja będę tez wieczorem i tez zmykam do swoich obowiązkow. Miło mi się z Wami wszystkimi rozmawia:) do zobaczenia🖐️

juliana nie nie uraziłaś mnie w żaden sposób, musiałem poprostu zmykać, a sam jestem żeczywiście dzisiaj ponieważ moja połowa pojechała na szkolenie. A tak wogóle podnosze bo temat ciekawy a i rozmówcy na poziomie co niestety nie często się zdarza

Dzisiaj faceci nie są już tacy głupi żeby się wiązać z babami.Najlepsze dla faceta co może być to właśnie samotność a nie pierdolona materialna baba która zawsze zrzedzi i narzeka,a na końcu krytykuje męża za to że mało zarabia.A potem się dziwicie że faceci was po prostu pierdolą.Nikt nie chce sob9ie zjebać życia przez krwiożercze i pozbawione człowieczeństwa baby.