Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodababciazemnie

chodzi o cere...pomocy!!!!

Polecane posty

Gość mlodababciazemnie

mam 23 lata w wygladam na 30 nie wiem co robic,mialam keidys problemy z wagrami i prszczami..stosowałam rózne rodzaje kosmetyków..vichy loreal graniej ale zmaaist mipomoc tylkopogorszyły moją skóre..jaest tak przeszuszona i stara... wagrów sie nie pozbyłam na dodatek jak wycisne jednego to potem robimi sie takie ropniaki.. jedneho mam od trzech tygodni na pysku i nie umie tego zlikwidowac:( co ja mamz robic zeby tą skóre odmłodzic...chce znow wyglądac młodo.

Gość morski lodowiec
smaruj skórę spermą

Gość mlodababciazemnie
bardzo smieszne...

Gość ghfdhgfhdfg
izotek

Gość Espresso25
Te wszystkie kosmetyki z drogerii sa do d... Idz do dermatologa. Jesli jestes z malej miejscowosci to idz do lekarza ogolnego i ten cie skieruje do dermatologa. Dostaniesz antybiotyki ktore zabija bakterie powodujace tradzik. Do tego zapewne jakies masci. Musisz sie dokladnie stosowac do zalecen lekarza i nawet jak juz cera ci sie poprawi to nie mozesz przerywac leczenia. Potem bedziesz juz miala spokoj.

Gość mlodababciazemnie
a odmłodzi tą moją cere?

Gość mlodababciazemnie
a ten izotek dobry jest??

Gość ghfdhgfhdfg
najlepszy

Gość mlodababciazemnie
ale czy on odłodzi moją skóre? nie powoduje tycia ani nic z tych rzeczy? i czy zlkwiduje te cholerne wągry?

Gość ghfdhgfhdfg
nie spowoduje tycia, jest tylk na recepte, nie można pod żadnym pozorem w czasie jego brania zajśc w ciąże bo uszkadza płód

Gość Mistrz przytulający sukę
to ze spermą jak najbardziej pomysł sprawdzony tylko musisz znaleźć psa z którego doić będziesz

Gość mlodababciazemnie
ale czy odmlodzi mi ta cere i czy zlikiduje te cholerne wągry.... ile powinna trwac ta kuracja

Gość ghfdhgfhdfg
zlikwiduje wszystkie pryszcze i wągry

Gość Espresso25
Dziewczyno, masz 23 lata wiec nie musisz sie odmladzac. Z tego co piszesz to zniszczylas sobie skore przez niewlasciwa pielegnacje. Produkty przeciwtradzikowe sa na bazie alkoholu, ktory wysusza i podraznia, jak stosowalas za czesto i w nadmiarze no to masz teraz efekty. Ale jak pojdziesz do dermatologa i zaczniesz kuracje to cera ci sie poprawi bedzie ok. W wieku 23 lat nie musisz sie odmladzac, zapewniam cie. Napisz mi co dokladnie teraz robisz z cera rano i wieczorem, jakich uzywasz produktow itp to bede mogla cos wiecej powiedziec. To znaczy gdzie tkwi blad i dlaczego wygladasz o 10 lat starzej.

Gość ghfdhgfhdfg
trwa zawyczaj ok 8-9 miesiecy zależy ile wazysz i ile mg przyjmiesz na kg

Gość dfgnjghm,
od razu izotek, toz to jest na silna postac tradziku... po pierwsze- nie wysuszac, nawilzanie to podstawa- dobry, NIEZAPYCHAJACY krem, zel bez SLS do mycia buzi po drugie- krem leczniczy- sprobuj kremow z kwasami (diacneal, effaclar, acne derm)+ zawsze i codziennie krem z filtrem 50, nawet w pochmurne dni po trzecie kolorowka- kup sobie mineraly np TBS, EDM, Pixie, zadne lorealy itp drogeryjne gowna i czekac kilak tygodni na efekt. a na zmeczona i zszarzala twarz krem z witamina c np actice c z LRP

Gość czemutakjest8787
wiec tak,myje zelam Nivea visage young a potem zwykła NIVEA... jak mam odbudowac ta skóre,zeby znow wygladała na to,ze jej wlascielka ma 23 lata a nie 30;/