Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieniiikaaa

PERFUMY FM !!!!!

Polecane posty

Gość kasieniiikaaa

wczoraj złożyłam ok. 15 godz. zamówienie. Czy jest możliwość, że perfumy przyjdą jutro ? Czy w sobotę nie przysyłają ?

Gość vnm
raczej nie przyjdą...pewnie je otrzymasz w piniedziałek-wtorek.....a jakie zamówiłas?..tak z ciekawości

Gość kasieniiikaaa
no przez stronę

Gość kasieniiikaaa
a jest jakas roznica ?

Gość dsfdsfasf
o matko a nie mozesz ich zapytac? ile topikow na ten sam temat? spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj spadaj

Gość vnm
nie ma róznicy..po prostu chce wiedziec jakie zamawiasz....ja tez zamawiam z tej firmy i jestem ciekawa jakie zamawiasz i czy są ładne trwałe

Gość vnm
aha i nie pytałam jak zamówiłas a jakie?

Gość paranoja lecz sie
146 ujdą