Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po drugiej stronie barykady

Kobiety to pierdolone materialistki!!

Polecane posty

Gość po drugiej stronie barykady

NIE WIECIE CO TO JEST PRAWDZIWE UCZUCIE, OCENIACIE TYLKO POPRZEZ PRYZMAT MAJĘTNY I TO KTO CO POSIADA A NIE JAKIM SIE CZLOWIEKIEM Z CHARAKTERU, PRZESTAŁEM SIE OSZUKIWAC KURWA MAC Z WAMI !!

hehe a co czegoś Ci brakuje,to oczywiste że 100% kobiet nie będzie np.z nierobem np.który by nie potrafił zapewnić bytu... a pierdolo ny jesteś TY chłopcze !

Gość oijojjoj
no tak ale za to będą z bogatym przy którym nie trzeba pracować;) niestety duzo takich bladzi

Gość taki jeden jedyny
zawsze szczery Ty chyba nie masz doswiadczenia z kobietami..

Gość życie mnie wyruchało
pier**lone życie okazało się facetem

Gość bo kobiety takie są
albo patrzą przez pryzmat majętny abo przez pryzmat rozporkowy i ni ...... uj nie chce być inaczej

rozumiem. Spotkałeś jedną czy drugą laskę (bo na miano kobiety trzeba sobie zasłużyć) która ma z oczach złotówy i mężczyzn określa ilością kasy w portfelu. Ale nie mierz wszystkich jedną miarą- bo niemożliwym jest żebyś znał każdą laskę czy kobietę na świecie. Skoro oglądasz się tylko za takimi to masz pecha (żeby dobitniej nie powiedzieć)

Gość bo kobiety takie są
no bo trzeba mieć coś do zaoferowania jak chce się mieć ładną dupkę a ty narzekasz że te ładne są drogie gdyby kaszaloty i pasztety Cię molewstowały to też byś czuł się urażony

Gość takie tam duperele
A ja już jestem bogata :D I szukam ogrodnika :)

bo w życiu najważniejsza jest kasa .. jak pójdziesz do nieba to będziesz żyć miłością hehe

Gość oijojjoj
a jak się zakochacie to można was tak sterować ze pies by był mądrzejszy w niektórych sytuacjach

[zgłoś do usunięcia] bo kobiety takie są no bo trzeba mieć coś do zaoferowania jak chce się mieć ładną dupkę a ty narzekasz że te ładne są drogie gdyby kaszaloty i pasztety Cię molewstowały to też byś czuł się urażony hahahahah :) kolejny/a filozof czy filozofka.

Gość aquariuss
jak się wybiera tępe szmaty to nic dziwnego, dużo takich, lecz pośród pustaków można znaleźć ten diamencik, baź przynajmniej cegiełkę :D

Gość bo kobiety takie są
diamencik czy cegiełkę z 30 kilo nadwagi ;-) koleś, nadal masz wybór, zamiast wyrachowanej ładnej zawsze możesz wybrać szczerą brzydką

wszystkie kobiety są z tego samego wora a pierdolenie ze uczucia są ważniejsze niż kasa to tylko takie pieprzenie w bambus

[zgłoś do usunięcia] bo kobiety takie są diamencik czy cegiełkę z 30 kilo nadwagi koleś, nadal masz wybór, zamiast wyrachowanej ładnej zawsze możesz wybrać szczerą brzydką oczywiście! bo to jest zasada- że jak ładna to wyrachowana i głupia,a jak brzydka to gruba i niezadbana. Boże widzisz i nie grzmisz...

zawsze szczery a jak brzydka to gruba i niezadbana. a widzialas ladne grube i zaniedbane? jak zwykle czytasz bez zrozumienia. Może wyjaśnię: chodziło mi o to że jest przeświadczenie że jak gruba to od razu brzydka i napewno o siebie nie dba, a jak jest szczupła (i z gęby brzeydal że hej) to i tak powiedzą o niej że jest ładną kobietą tylko dlatego że nie ma nadprogramowych kilogramów.

Gość kot13
już chłopaku nie jęcz:-)

Boże, ileż jeszcze takich tematów... Dlaczego wybieracie sobie takie kobiety? Kobieta, która ma pracę, własną kasę, mieszkanie/dom, samochód i jest zupełnie niezależna finansowo, kicha męskie pieniądze.

Gość Stulejarz bardzo przegrany
Miałem samochód - miałem kobiety. Sprzedałem samochód - nie ma już kobiet. Nagle wszystkie o mnie zapomniały :O A jak chcecie żyć w dobrobycie to ruszcie doopskiem i sobie zapracujcie, zamiast oszukiwać i doić faceta :O 🖐️

Gość ladyUrsula
Twoja kobieta świadczy o Tobie. Przykro mi. widać na bardziej wartościowe kobiety Cię "nie stać". Bo to też prawda, że kobieta o wyższym statusie majątkowych z kimś znacznie uboższym od siebie nie będzie chciała się zadawać, a i facet z taką kobietą nie chciałby być, ponieważ kobieca większa pensja niż jego wynagrodzenie, godzi w męskie ego. I tak koło się zamyka.