Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a tak spytam:)

Fajne takie łóżko dla chłopca? ( 2,5 latek)

Polecane posty

kupione okazyjnie z 7,oo PLN, bo było przesikane przez jakiegoś starca z demencją i choroba nowotworową

no fajne, ale ma malutki pokój i nie moge mu kupić takiego fajowskiego łózka

dzięki :) Czerwone chyba trochę dziewczęce.Jest jeszcze sosnowe nad tym się zastanawiam.Tylko te kolorowe są fajne bo są właśnie kolorowe:P

Gość mama sama w domu...
mnie się bardziej podoba to łóżko którego link wstawiła ambrama.

heh z sosnowego tez mozna zrobic kolorowe,wystarczy odrobina wyobrazni i odpowiednio dobrana farba;)

Gość gjhgkjh
Fajne, choć z tej serii podoba mi bardziej białe z owieczkami. A to czerwone w kształcie auta to, wybaczcie, ale jest potwornie kiczowate. Psuje cały urok pokoju, no i co najważniejsze materac leży w nim na podłodze i nie ma przestrzeni którędy mogłaby odparowywać wilgoć kiedy dziecko się np. spoci w nocy. Na materacach leżących na podłodze najczęściej robi się pleśń.

Gość rozmieszają mnie zdania
typu "czerwone to trochę dziewczęce" :O No sorry, ale kolor, jak kolor. Trochę durne opinie

racja z tym czerwonym,jakby były autka zamiast tych zwierzątek to bym się nie zastanawiała wcale

Gość my mamy takie
ktore jest za powazne?

Gość gjhgkjh
Nie no, to ostatnie z Allegro jest straszne. Nie obraź się, ale jeśli piszesz że Ikea jest oklepana, to do jakiej grupy zakwalifikować to twoje? No ładne ono nie jest. Dla mnie Gierek&Bierut sp. z o.o.

Gość my mamy takie
mam na mysli ze ikea jest w prawie kazdym domu w ktorym jest dziecko w w/w przedziale wiekowym u mnie w domu to w ogole wczesny gierek panuje :D taki styl

Takie łóżko - autko jest fajne, ale muszę przyznać - maluch szybko z niego wyrośnie. Lepiej zdecydowanie jest kupić jakiś mebel, który posłuży maluchowi jeszcze przez jakiś czas - przynajmniej aż pójdzie do szkoły.Może lepiej zainwestować w coś takiego: http://www.esmebel.com/meble_dla_dzieci.html