Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SiroccoBlue

Dukan

Polecane posty

Właśnie dzisiaj zaczęłam drugie podejście do diety Dukana.Od rana 2 jajka na twardo, kefir, pieczony filet z mintaja w rękawie i teraz właśnie jem pieczoną tilapię ale fuuuuj:( Wypiłam też pół butelki wody ( co na mnie to sukces). Ktoś się dołączy?

Gość Kasiunia
Ja właśnie też zaczęłam drugie podejście do Diety, ostatnia zakończyła się fiaskiem i powrotem kilogramów... Dzisiaj jest JUŻ (!!!!) drugi dzień...a już wysiadam... trzymajcie za mnie kciuki

Gość osz przegapilam ciag dalszy
widocznie ta dieta nie jest dla was i tyle

Gość muszka1
dieta , DUKANA,super, dziewczyny , tylko trochę zrozumienia, no jakie wyrzeczenia? ......... serki , twarożki beztłuszczowe to chyba nie problem? rybka w każdej postaci , wędzona ,duszona w piekarniku, itd. itp w papilotach i tak dalej, kurczaczek w każdej postaci i po kawałeczku, udko,pierś czy skrzydełko, upieczone, usmażone na patelni teflonowej bez tłuszczu, jak kto lubi, tylko bez skórki , a już nie nie mówię ................ surówki i jeszcze raz surówki , myślę że nic dodać nic ująć. zielska zielone, czerwone, pomarańczowe itd. itp. możemy podyskutować na tan temat, mój e-mail widoczny ANNA

Gość basia od stasia
ja bym chciała się dowiedzieć jak wygląda pierwszy etap tej diety. co konkretnie można jeść w pierwszym etapie:) też bym spróbowała:) próbowałam w zimie i gdy w drugim etapie pojawiły się warzywa itp to wymieklam bo te supermarketowe warzywa były nie dość że drogie to jeszcze bez smaku. a teraz wszystko w ogródku rośnie to można spróbować:) to jak?;) napiszecie coś więcej o pierwszej fazie tej diety?;)

Gość muszka1
warto kupić książkę i każde słowo nawet dwa razy przeczytać, to jest bardzo ważne, to tylko parę stron ale bardzo ważnych, bez tego nawet nie zabieraj się za odchudzanie ANNA

Gość basia od stasia
mówisz?;) kurcze. tylko czy ta dieta działa nie szkodząc? ja osobiście od tygodnia pije ocet jabłkowy. świetnie poprawił mi przemianę materii:)

Gość muszka1
BASIU , chętnie Ci napiszę jak stosować w 1-rwszej fazie diety dukana, no oczywiście nie jestem fachowcem w tej dziedzinie ale przeczytałam i mam wszystkie książki, nie wiem z jakiego miasta jesteś ale mogę nawet CI wypożyczyć. Dieta jest super sama ją stosowałam, schudłam 10 kg w 6 miesięcy, niby długo ale jak chcesz mieć fajne ciało to trochę musi trwać.

Gość basia od stasia
wiem że takie 'szybkie diety' nie są niczym dobrym. dlatego jutro przejdę się do księgarni jakiejś. zachęciłaś mnie troszkę:) i dziękuje za chęci ale wszystko sobie jutro sama na spokojnie przeczytam:) i gratuluje tych 10kg!:) dla mnie byłby to ogromny sukces.