Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...coMamZrobić...

Czy warto odezwać sie do niego pierwsza ?????????????????????????? :(

Polecane posty

Gość ...coMamZrobić...

Czy warto pierwsza odezwać się do faceta który nie robi tego od tygodnia ? nie piszę nie dzwoni .. choć jak mnie spotka widać że mu się podobam , całuje , łapie za rękę , mówi że mu się podobam i wiem że na 100% nie chodzi mu o sex .. umawia się ze mną na randki które bardzo fajnie spędzamy a później 0 odzewu .. kiedyś było inaczej dzwonił , pisał bardzo często tylko że ja nie odebrałam parę razy od niego tel . w sobotę i chyba myśli choć nie jestem pewna na 100% że mam faceta tzn. że nie zerwałam z nim tak jak mu powiedziałam .. warto się do niego odezwać i wyjaśnić tą sytuację ? dodam że zależy mi na tym chłopaku aczkolwiek nie chciałabym się narzucać ..(on ma 18 lat ja 20 znamy sie od około 2 miesięcy)

Gość ...coMamZrobić...
................

Gość a mi jajca spuchły
odezwać się...

Gość zielony but 564582
odezwij sie do niego i przepros go.Na drugi dzien zrob mu kolacje , loda i bedzie super.

Gość gfhfgdhf
nie odbieralas a teraz masz pretensje ze milczy :o odezwij sie pierwsza korona Ci z głowy nie spadnie

Gość ...coMamZrobić...
no nie odebrałam pare razy w sobotę ale spotkalismy sie w inny dzień .. w tamtą sobotę zaprosił mnie na 18 było super ..widać było że mu się podobam a po niej 0 odzewu :O sama nie wiem po co to robi ... bo skoro mnie nie chce to po cholerę zaprasza na urodziny .... hmm no jeszcze jest opcja że którys z koegów jego mu powiedział ze wróciłam do faceta ..

Gość ...coMamZrobić...
a jakbyśmy się spotkali to o co tak własciwie mam go spytać ? dlaczego nie dzwoni ? to on powie pewnie że nie miał czasu ....

Gość ddfs
to jeszcze dziecko:o pewnie w kałuzach skakał po deszczach

Gość ...coMamZrobić...
oj dziecko przecież to tylko cyferki.. nieraz bywa tak że 18 latek jest dojrzalszy od 25 latka zresztą ja się chyba w nim zakochałam :(

Gość treat me right
Też uważam, że to dzieciak jeszcze. Ale spróbuj raz się odezwać, w sumie nic nie tracisz, zobaczysz jaka będzie jego reakcja. Jeśli później już nie będzie sam się odzywal, to znaczy, że mu nie zależy. Faceci nie są tacy skomplikowani jak kobiety, jeśli im zależy to po prostu zabiegają o kobietę :) No ale może ten się zniechęcił tym, że nie odbierałaś telefonu.

Gość treat me right
Dodam, że ja kiedyś tez spotykałam się z facetem, który nie odzywał się za bardzo, ale jak już się spotykaliśmy to był taki miły, wyglądało jakbym mu się podobała.A potem znowu długi czas cisza. Okazało się, że koleś po prostu sam nie wiedział czego chce. Wielu facetów w tym wieku tak ma.

Gość ...coMamZrobić...
hmm no własnie wiem że to facet powinien zabiegac o kobietę ale ten wcześniej zabiegał ..chciał sie spotykac itd. tylko od jakiegoś czasu tak dziwnie sie zachowuję .. jak myślicie czy dobrym rozwiązaniem jest go spytać wprost czy mu na mnie zależy ? ja wiem że on jest młody ale tak bardzo mi się podoba :(

Gość treat me right
Nie, wprost raczej nie pytaj bo go przestraszysz. Chociaż z tego co piszesz on chyba jest własnie takim typem "i chciałbym i boję się", takim kolesiem, który sam nie wie czego chce od życia- a tacy są niestety najgorsi. Moim skromnym zdaniem, każdy facet, któremu zależy na dziewczynie zabiega o nią w jakikolwiek sposób- dzwoni, pisze smsy, chce się z nią spotykać. Nie czeka aż wyrwie ją inny koleś...

Gość ...coMamZrobić...
to o co mam go spytać własciwie ? jak ja bym się chciała dowiedzieć właśnie czy coś z tego będzie .. a może wyjasnicie mi takie zachowanie nie odzywa sie cały tydz. w sobote też a w czwartek zaprasza na 18 .. po co mnie właściwie zaprosił ?

Gość ddfs
bylas na tych ur jako kolezanka czy jego dziewczyna?

Gość ...coMamZrobić...
jako koleżanka :O ale cały czas koło mnie siedział,tylko ze mną rozmawiał .. łapał za rekę , jak gdzies wychodził pytał czy nie wyjdę razem z nim ... a gdy gadałam z jednym kolesiem a on się do mnie wyraznie kleił pow. (2 koledze cyt. chyba mu zaraz przypierdolę ).. nawet się całowaliśmy a po urodzinach 0 odzewu :O

Gość ...coMamZrobić...
i co o tym myślicie???

Gość dgfg
chyba inaczej podchodzi do tej znajomosci niz Ty, skoro sie calowaliscie a potem sie tydz nie odzywa to jakis dziwny i niepowazny, olej :o

Gość dgfg
zadzwon i zapytaj wprost co Ci zalezy? co masz myslec o waszej 'znajomosci'

Gość ...coMamZrobić...
no ale my nie 1 raz się całowaliśmy ;) my na każdym prawie spotkaniu się całujemy no on tak mi się podoba że masakra :O normalnie to bym go dawno olała ale ja wiem że to może zabrzmieć dziwnie ale ja czuję że on jest mi przeznaczony .......

Gość ...coMamZrobić...
dgfg-- dzięki tak właśnie zrobię zapytam się go wprost przynajmniej będę wiedziała na czym stoję jak powie coś wymijającego oleje go sobie na zawsze :O ale nie będę do niego dzwonić tylko pojadę na dyskotekę gdzie on będzie na 99%

Gość dgfg
trzymam kciuki :) napisz jak sie cos wyjasni

Gość gość
wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.