Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaasiiaaa

Czy w Radomiu są jakieś dyskoteki dla nieletnich ?

Polecane posty

Gość kaaaasiiaaa

No bo przecież młodzież gimnazjalna też powinna mieć jakieś miejsce gdzie może iść się wyszaleć... Wszystkie kluby , które znam wpuszczają tylko osoby dorosłe lub licealistów..a tej młodszej młodzieży też coś się należy przecież.. Tylko jeżeli ktoś ma pisać jakieś głupie teksty typu gówniarze niech się zajmą szkołą niech lepiej się nie odzywa... Ps. Ja mam 19 lat więc nie chodzi tu o mnie ale moją młodszą siostre która też chciałaby gdzieś iść potańczyć bo sami wiecie jakie słabe są dyskoteki szkolne. A myślę że jej też się należy prawo do zabawy. Pamiętacie siebie w tym wieku ? Też mieliście ochotę gdzieś wyjść itd.

Gość kaaaasiiaaa
Do babilonu nawet ja nie dam rady wejść. tam wpuszczają od 24 roku życia. Bo tam jest selekcja przy recepcji hotelu i jak moja koleżanka poszła to poprosili dowód i ją wyprosili jak zobaczyli ile ma lat.

Gość dyskoteki szkolne
:P

Gość kaaaasiiaaa
juz pisałam że dyskoteki szkolne są słabe

Gość olooooooooooo .;p
14.10 jest strefa gimnazjum w G2. ;D

Gość z radomiaaa
Ja mam siostrę młodszą ma 15 lat i też jesteśmy z Radomia i wszędzie razem chodzimy, bo nigdzie nie wołają dowodu:) nie wygląda jak dziecko i to jest ten plus. A klubu nie znam, bo wszędzie alkohol przecież, a gdzie Ci dziecko wpuszczą żeby alkohol piło:P nikt otwarcie się nie przyzna, że wpuszcza nieletnich, a utrzymywanie klubów żebytylko ktoś mógł potańczyć bez drinków, piwa się nie opłaca. Możesz zabrać ją np. do alibi albo do nowej piwnicy.. ty będziesz piła, a ona będzie sie bawila jest kula dyskotekowa i można potańczyć.

Gość z radomiaaa
ale do typowej dyskoteki nie będzie miala raczej wejścia to jest ten minus, że nawet nie jest w LO. Niech poczeka jeszcze trochę i będzie miała łatwiej się gdzieś wcisnąć nawet do miejsca dla doroslych, bo będzie już wyglądać na starszą.

Gość dżanek
popieram Kasię, w Grójcu, Radomiu lub gdzieś w okolicy nie ma fajnych baletów dla młodzieży od 15 lat, niektórzy myślą że 'małolaty" idą na dyskotekę żeby się pochwalic, polansowac czy coś w tym stylu, mam 16 lat i tak nie uważam... chcemy sie po prostu fajnie pobawic... też szukam jakiegoś fajnego klubu bo w alibi też już wpuszczają tylko dorosłych po ostatniej akcji pobicia jakiegoś kolesia. proszę o konkretne nazwy klubów gdzie mogła bym bez problemu wejśc. Pozdrawiam:)