Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetis

zespol wanted- kielce prosze o opinie

Polecane posty

Gość Kasia i Marcin
Zespół-rewelacja!!! Prowadzenie, poczucie humoru, szeroki bardzo szeroki repertuar, wokale, a szczególnie wokalistka-wszystko jest ZAWODOWE!!!! Jeżeli chcecie mieć udane wesele, gorąco polecamy!!!!!

Gość nieporadnamultanka
czy ktos wie ile oni biorą za wesele?

Gość pilne
Biorą 4500zł za jeden dzień a może ktoś coś więcej powiedzieć na ich temat?? prosze to pilne jak bawią gości itp???

Gość październkowa
Grali u mnie w październiku to wzieli 3400zł

Gość pilne
a mi na rok 2014 powiedzieli aż 4500zł czyżby cenowo aż tak poszli w góre???? a jak Ci się podobali?? umieli bawić ludzi i nie robili za długich przerw proszę o odpowiedz

Gość Kasia i Krzysztof
Witam wszystkich! Sama jestem poniekąd z branży, ale nie mogłam sobie na własnym weselu śpiewać;-) Jestem bardzo wymagającą osobą a mimo to zespół Wanted spełnił wszelkie moje oczekiwania! Najlepszy zespół jaki znam! Mam bardzo muzykalną rodzine i przy byle czym by sie nie bawili, a przy tym zespole sala była pełna! Jestem w 100% zadowolona. Nie robili długich przerw, w zasadzie to nie dali odpocząć, bo ledwie goście usiedli a Ci już grali;-) zabawy za stołami też przednie, uśmiali się wszyscy z przyśpiewek, do tej pory wujkowie i mi przypominają;-) Wokal tak oryginalny i niespotykany, że nie da się go nie polubić... Zresztą, fakt że wszyscy są po szkołach muzycznych mówi sam za siebie fuszerki nie odstawiają...profesjonaliści w każdym calu. Piosenkę którą wybraliśmy sobie z mężem na pierwszy taniec zagrali na żywo, a nie z dysku...Mają również bardzo bogaty repertuar a także uczą się wszystkiego czego kto zapragnie... mają warunki wokalne i sprzętowe, więc spełniają oczekiwania gości. U mnie za jeden dzień wesela 29.06.2013r wzięli 4500zł. W razie pytań można pisać na mojego maila kaletmistrz@interia.pl.

Gość Ola i Kuba
Wystawiam zdecydowanie pozytywną opinię. Mają bogaty repertuar, w tym piosenki po angielsku, uczą się na życzenie Młodych 3 piosenek - niezależnie od tego, co to jest, robią bardzo krótkie przerwy - same pozytywy. Dla tradycjonalistów też coś się znajdzie - tradycyjne wyprowadzenie Młodej z domu, biesiady za stołami, dodatkowo wiązanka przebojów w stylu "Hej, sokoły", itp. dla starszego pokolenia. Cena nie jest najniższa (4.500 zł w 2014 r.) ale szanujące się zespoły raczej tyle biorą, więc nie ma, co wybrzydzać.

Gość Piotr i Iza juz Skowronek
Polecamy serdecznie ten wspanialy zespol. Grali na naszym weselu 29.10.2016 dwor dwikozy. Zespol doskonaly, bardzo elastyczny, posiadajacy szeroki repertuar, dopasowuje sie do kazdej prosby, doskonala organizacja i kontakt z mlodymi jak i z goscmi. Na naszym weselu parkiet caly czas pelny. Goscie nie chcieli pójść do domu i prosili o przedluzenie. Oczywiscie przedluzylismy. Caly czas slyszymy od gosci jaka to wspaniala orkiestra u nas grała. Od Izy i Piotrka macie 11/10 i mamy nadzieje, ze jeszcze nie raz sie spotkamy i bedziemy mieli szanse Was posluchac. Dziekujemy i pozdrawiamy.