Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak sie otworzyc

Polecane posty

jestem cicha i spokojna, za cicha i za spokojna, ciezko mi nawiazac kontakty z innymi, musze kogos dluzej znac, a rzadko trafiaja sie takie cierpliwe osoby ktore czekaja az sie otworze przeszkadza mi to jak sie zmienic? zagadywac obce osoby np w sklepie o jakies ogolne rzeczy ? zaczac od tego czy od czego ?

Gość aliiicja bach medal
ja tez taka jestem i to ma swoje + wiec nie pekaj . Wyluzuj troche nie analizuj co robisz co mowisz tylko mow co chcesz do ludzi :):):):):):):):):):):):)

tylko mi zaczelo tp troche przeszkadzac, zaczelam niedawno prace, tzn kilka miesiecy i na poczatku bylo milo, a teraz wssyscy tam gadaja a, znaja sie, a ja nie umiem sie wlaczyc, jesli juz to krotka wymiana zdan dotyczaca pracy :( chcialabym to zmienic, po za praca nie mam znajomych, nie mam doswiadczenia w kontaktach duzych i to kolejny problem bo jak sie kogos pznaje to sie gada, tzn ze np ktos tam sie spotkal z taka a taka osoba a ja co :( dola mam :(

uuuuuuuuuup :(

Gość beatt rycze
przekręć wieczko i juz hhehe pamiętaj nic na siłe

Gość Felek Kartofelek
Jeśli są na tyle cierpliwi, żeby Cię poznać lepiej i poczekać, aż się "otworzysz" to tylko dobrze o nich świadczy. Lepiej poczekać dłużej na wartościowego człowieka niż zadawać się na siłę z kim popadnie ;)

Różni są ludzie i często jest tak, że właśnie te osoby ciche są bardziej dowartościowane przez innych niż takie pleciugi. Może z czasem nabierzesz pewności siebie. Dobrze by było jakby ktoś Ci w tym pomógł.