Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertbheytjzztdfgxvbg

Nie dostałam rozgrzeszenia....

Polecane posty

Gość ertbheytjzztdfgxvbg

Właśnie wróciłam z kościoła... i szczerze mówiąc to jestem załamana...:( Nie dostałam rozgrzeszenia ponieważ współżyję z chłopakiem...:( Co mam robić ... ? ? ?

Gość zacząć współżyc z księdzem

Gość aha i achh
1) przestać współżyć 2) przestać chodzic do spowiedzi tzn. albo... albo.

No logiczne jest, że nie dostałaś rozgrzeszenia, bo przecież współżyjesz z chłopakiem, a nie żałujesz tego, więc spowiedź jest bez sensu. A czego innego się spodziewałaś :P

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Ale można tak...?? Mogę iść do innego księdza i nie przejmować się tym od którego nie dostałam rozgrzeszenia...?? Zapytał czy żałuję... Odpowiedziałam że nie...

Gość mis-uszatekkkkkkkkkkkkkkkk
Ja tez kiedys nie dostalam za ten sam grzech. Nie poszlam do innego ksiedza. Przy nastepnej spowiedzi juz dostalam. Troche to dziwne ze jedni odpuszczaja a inni nie.

Zastanów się po co Ty w ogóle chodzisz do spowiedzi : bo tak trzeba, tak wypada, czy z potrzeby serca ? Do spowiedzi chodzi się, by się POPRAWIĆ, a Ty dobrze wiesz, że nie przestaniesz sypiać z chłopakiem, więc tym samym nie dostaniesz nigdy rozgrzeszenia od normalnego księdza.

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Gdyby tak było to praktycznie nikt kto współżyje nie dostawałby rozgrzeszenia... Podaj mi przynajmniej jedną parę która czekała z tym do ślubu...

Gość nie pitol już
jak sama jesteś zdegenerowana i się puszczasz to nie znaczy że wszystkie są takimi szmatami

Nie znam takowej ;) Ale Ci ludzie, którzy nie czekają do ślubu to w większości hipokryci i ich spowiedź jest w 90 % nieważna, bo tego nie żałują ale zostawmy to :P Dla mnie osobiście to również jest głupota, poglądy Kk w tych sprawach, ale to jest tak, że albo popierasz jesteś katoliczką i popierasz ich wszystkie poglądy albo nie i kropka.

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Nie puszczam się... Mam chłopaka którego Kocham i to z nim przeżyłam pierwszy raz....

"albo popierasz jesteś katoliczką i popierasz ich wszystkie poglądy albo nie i kropka." Święta prawda. Dlatego ja już nie jestem. I czuję się świetnie po zrzuceniu z siebie tego balastu, choć ciężko było po tylu latach indoktrynacji.

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Więc widzisz... Nie ma takich osób... Wszyscy współżyją przed ślubem.. Nie rozumiem dlaczego tylko ja nie dostałam rozgrzeszenia... A ksiądz jeszcze zażyczył sobie abym przyszła do niego razem z moim chłopakiem...

a skad ksiadz wiedzial ze wspolzyjesz ?? pytal cie ?? boze jaki kretyn !!! nmnie sie takie pytanie nie zdarzylo zeby zapytal czy mam chlopaka z juz na pewno czy sie z nim dupcze!!! boze maskara choroba jakas

Gość a slyszlyscie to
poszla dziewczyna do spowiedzi i wyznaje ksiedzu grzechy i na koniec mowi jeszcze jeden prosze ksiedza tylko niewiem jak to powiedziec ,a ksiadz normalnie opowiedz co sie stalo wiec ona opowiada przyszedl do mnie rysiek i poszlismy do stodoly ksiadz ;i co dziewczyna ;i rozpina mi bluzeczke ksiadz;no i co dziewczyna ;potem rozpina spodniczke ksiadz; no i co i co dalej dziewczyna ;no i w tym momencie weszla mamusia do stodoly a ksiadz;a zeby ja szlak trafil

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Sama mu o tym powiedziałam... Przecież to grzech... Z taką różnicą że pytał o szczegóły...

m.in. warunkami dobrej spowiedzi sa: zal za grzechy, postanowienie poprawy - a Ty chyba tego nie wypelnilas wiec nie byla wazna spowiedz. jak ja zamieszkalam ze swoim facetem przestalam sie spowiedac, do momentu spowiedzie przedslubnej

nic sie nie martw gorzej jak bys nie była rozgrzana:) a tak juz udzielam rozgrzeszenia i szybko 3 całusy ,wiesz gdzie juz szybko:)

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
No ale ślubu to my jak narazie nie planujemy...:(

Gość prostactwo parafialne
jakim to trzeba być kretynem,żeby samemu iść do zakłamanego kościoła, do parafialnego dyżurnego zboczeńca i opowiadać mu o swoich intymnych sprawach,w XXI wieku,hahahaha

jak to pytal o szczegoly????? ale idiota boze co go to obchodzi... pewnie chcial sie zainspirowac jakas nowo poznana pozycja ... kazdy ksiadz chodzi na dziwki.. zal

prostactwo parafialne jakim to trzeba być kretynem,żeby samemu iść do zakłamanego kościoła, do parafialnego dyżurnego zboczeńca i opowiadać mu o swoich intymnych sprawach,w XXI wieku,hahahaha - dokladnie! DOKLADNIE !!! prawda

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Jak już spowiadam się to z wszystkiego... I teraz chyba wybiorę się do innego księdza...

Gość to wszystko zależy...
A kto się spowiada ze współżycia? Mi własna matka powiedziała, że z tego to można dopiero przed ślubem się wyspowiadać :p wcześniej nie ma sensu, bo co mi po takiej spowiedzi, skoro nie ma żalu za grzechy? Księża się uwzięli teraz, bo sami chcą zwolnienie z celibatu, którego i tak nie przestrzegają :p

Gość ertbheytjzztdfgxvbg
Spowiadałam się u księdza bardzo młodego.... i bardzo przystojnego... On chyba powinien dużo zrozumieć...

Myślałam niemożliwe, zjawisko nieprawdziwe. Twe ciało opalone na wszystko już gotowe jest. Solarium,auto,kasa- ty wierzysz,że to klasa, lecz prostactwo w tobie drzemie. pół gminy z ciebie śmieje się. Ja to wiem, inni też. Marne ciacho z ciebie jest, słoma z butów ci wystaje, żadnej to nie rusza wcale. Gorzki los czeka cię, jeśli wnet nie zmienisz się. U mnie szanse zmarnowałeś,ja takiego nie chcę mieć. Nie jestem łatwa, chociaż ty tak tego chcesz. Nie jestem łatwa i nie będziesz mnie dziś mieć. Nie jestem łatwa może wreszcie zmienisz się, bo nie dasz rady raczej nigdy zdobyć mnie. Poznałem laskę prawie cud, usteczka słodkie niczym miód. Lecz kiedy tylko zagadałem, ona gadać nie chce wcale. Pytam czemu tak to jest, że nie mogę ciebie mieć. Ona tylko mówi "nie" to nie zdarzy nigdy się. Nie, nie, nie wiem kolego. Wszystkie laski nie wiedzieć dlaczego odrzucają,wyśmiewają, jakieś ''ale'' zawsze do mnie mają. Czemu?-bo nie rozumiem, każda panna tu w tym tłumie Kasa,złoto, bryka ładna nie poleci na to żadna. http://www.youtube.com/watch?v=0O7nbvkZ0U8

Gość doktor nauk religijnych
ks.Hemut Rydzyk, rozgrzeszę cię jak będziesz słuchać radia z buźką i prześlesz datek w wysokości 100 zł. Amen. Maryja zawsze dziewica, bo Rydzykowi, kuśka nie staje.