Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mój facet mnie ciagle krytykuje

Polecane posty

Gość Misia000
tak strasznie boje sie samotnosci i ze bede sama ze sobie z tym nie radze :(

Gość kot13
MISIA- ON NIE ODBIERA BO NIE CHCE Z tOBĄ GADAĆ. jEŚLI MYŚLISZ , ŻE JAK POJEDZIESZ BĘDZIE MILO jesteś w błędzie...sorki caps.

Gość Misia000
moze nie bedzie milo ale chcoiaz postaram sie jakos z nim dogadac i cos ustalic :(

Gość kot13
a więc dochodzimy do sedna:-) a co złego widzisz w samotności? tak koniecznie Ci potrzebny ból związany z tego rodzaju facetem? lubisz cierpiec?

Gość Misia000
nie lubie cierpiec..ale kocham gooo... dlaczego on tego nie doceni :(

Gość kot13
ale co chcesz ustalać? uczucia dobrze Ci podpowiadają. Słuchaj- jesteś omamiona i nie myślisz racjonalnie. Włącz rozum do pracy- przydaje się w takich chwilach.

Pomaga mi jak myślę sobie o kobietach ,które przeszły rozwody , mają dzieci , nie są już najmłodsze, a i tak sobie poradzily z tym wszystkim , znalazły fajnych facetów mimo ,że były w znacznie gorszej sytuacji ode mnie. Jak myslę o tym w ten sposób to mi lepiej . Wystarczająco się już wycierpiałam w dzieciństwie żeby teraz znowu spotykało mnie takie traktowanie i ja wiem ,że to sie musi zakonczyć wcześniej czy później.. Ale psychopaci chyba mają tą zdolność ,że potrafią świetnie uzalezniać ludzi od siebie psychicznie

Gość Misia000
ALE CO JA MU ZROBILAM?????????????????ze taki dla mnie jest :( :(

Gość to niech sie buja a Ty zarabia
wygrywaj w domu ukladajac puzzle ja juz tak trzepie kase :):) przyjemne z pożytecznym.....siedzę w domu, piję kawę i układam puzzle i jeszcze mi za to płacą...lepiej byc nie moze :D milej zabawy i duzych zarobkow !!!!! http://puzz.com.pl/?p=fYmIUNuSpVyq

Gość kot13
poczytaj o psychopatach to po pierwsze. po drugie sądzę ,że nie myślisz racjonalnie- żaden facet nie chce gadać z taką rozklekotaną histeryczką-ja ledwie wytrzymuję bo mi Ciebie żal- co chcesz na nim wymusić?

Gość karoolek...................x
no i same widzicie kobiety i nie tylko , czy jej chlopak nie ma racji ? gadala by tylko i gadała , on ma juz dosc tych gadek z ktorych nic nie wynika !

Gość Misia000
powiem mu ze zmienie swoje zycie.. moze tylko w tym jest problem... tylko ze on miesiac nie powiedzial mi nawet ze mnie kocha..mimio ze mowilam mu ze tego potrzebuje.

Misia nie lubisz cierpieć , ale my i tak teraz cierpimy. musismy dojrzeć do rozstania bo ja już dojrzałam do tego ,że ono kiedyś musi nastapić prędzej czy później.. tylko ,że nie potrafie zrobic jeszcze tego teraz.. mimo ,że rozsądek mówi co innego. A dlaczego myslisz ,że nikogo innego nie znajdziesz? przecież jest tylu różnych facetów nawet w Twoim mieście ,a co dopiero na świecie

Gość kot13
misię ogarnęły emocje i już nad nimi nie panuje. Jest to wynik manipulacji jej kochasia prawdopodobnie - tak to właśnie jest. Niestety dostanie po tyłku mała...ale może ją to czegoś nauczy..

kocie a jak pzreczytalas o tych psychopatach to zrozumialas chociasz to co tam pisza ? po co zatem kazesz czytać to misi ? FACET SIE WKUZYŁ i pzrestał byc miły bo bycie miłym nic nie dawało , stał sie wiec kretynem , ufajacym , ze moze to pomoze ,...

Gość Misia000
przez niego mam jakas niską samoocene :(

Gość misslady
Boze.... az sie prosisz, zeby ci dokladac coraz wiecej, coraz bardziej... jestes typem ofiary, a on czuje dzika satysfakcje widzac, ze kiedy cie poniza, ty jestes jeszcze milsza, jeszcze bardziej starajaca sie... doprowadzisz go swoim zachowaniem do stanu, w ktorym cie uderzy... poniewaz twoje zachowanie jest tak skrajnie durne i zalosne, ze wzbudza agresje... a twoj facet z tego co czytam, raczej nie bedzie umial/chcial zawalczyc z tym odruchem.... wcale bym sie nie zdziwila, gdyby dzis nie otwarl ci drzwi, albo zmieszal cie z blotem jak jeszcze nigdy dotad. twoje zachowanie jest zalosne. a mowia, ze tylko corki alkoholikow tak sie zachowuja. jak widac, niekoniecznie.

Gość Misia000
karolek jestes facetem..co mam zrobi zeby byo miedzy nami jak dawniej ?

sadze , za mało kto bedzie chciał taka kobiete jak misia , a jak jzu sie znajdzie to bedzie to jakas pierdoła podobna jej ! razem beda egzystowac , bo osiagnac tacy to raczej nic nie osiagną

Gość kot13
Misia ja już odpadam bo ty nie słuchasz, nie chcesz słuchać a ja robotę mam. Musisz oberwac- ból zawsze stawia na nogi. Życzę siły- będzie Ci potrzebna.

A co mu zrobiś? stałaś się zbyt natrętna. ja i tak rzadziej do mojego jeżdzę i nie zawsze kiedy on chce nie spotykam sie tak czesto jak kiedyś.. jakbym tak robiła to nie wiem co by było , pewnie byłoby jeszcze gorzej . ale wiem jedno. nie zamierzam go na pewno o nic prosić. jeszcze tylko muszę dojrzeć do rozstania

Gość kot13
karolek- temat psychopatii życia codziennego mnie frapuje także czytałam dokładnie:-) co do misi- może i masz rację ale wiesz, chłopak ją musiał nieźle w błąd wprowadzić skoro wciąż się go trzyma:-)

co masz zrobic - wszak on ci wszystko powiedział co masz zrobic , a ty tu mnie pytasz ?? Nie dzwon do niego , nie pisz , nie konaktuj sie - to on ma to robic , ty zajmij sie czym, co tobie sie przyda , a jemu byc moze zaimponuje to co zrobisz. Problem chyba jednak w tym , ze ty nie wiesz co chcesz , jestes osobą ktorą tzreba prowadzic pzrez zycie jak małe dziecko , ciagle za reke ! nie masz pasji , nic cie nie interesuje - słowem jestes kiepska partia dla faceta

Bo to poniża moją godnosć. W dziecinstwie mnie traktowano nie raz podle i to mi wystarczy , teraz też jestem tak traktowana przykre to bo wiele pracy wlożylam w to ,żeby stać się ładną ,pewną sibie dziewczyną ,żeby pójść na studia ,żeby coś osiagnąć. I teraz przez jednego dupka tego nie mogę zrujnować .

mam nadzieję ,że przynajmniej teraz nie jestem w ciąży bo okres mi sie spóźnia :( jakbym była z nim w ciąży to nie wiem co bym zrobiła chyba bym wolała sama wychowywać dziecko niż z nim..

Gość kot13
zapewnij sobie adrenalinę większą, niż daje Ci ten człowiek. Może skocz ze spadochronu? Ekstremalne sytuacje pokazują nam, co jest NAPRAWDĘ ważne:)

Gość kot13
ze spadochronem oczywiście:-))

Ale wiem póki co ,że jestem ładna i nie glupia i nie dam sobie żadnemu dupkowi wmówić ,ze jest inaczej :)

Gość kot13
karolek- mam nadzieję że to był żart a nie niedopatrzenie bo ta strona została przeze mnie podesłana autorce:-)