Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evita:-)evita

Ból brzucha w 23 tc- bardzo mocny!!!

Polecane posty

czy któraś z Was tak miała? mnie często bardzo mocno boli brzuch w okolicach pachwin i do tego krzyż, lekarz każe brać nospę i poleżeć gdy boli...już trzykrotnie po takim bólu byłam u swojego ginekologa i zawsze po badaniu powiedział, ze wszystko ok i brać nospę. Lecz ten ból jest straszny, ciągnący, dziecko się rusza więc mam nadzieję, ze wszystko dobrze.

Gość mama LaLusi
ja miałam bóle, ale dość rzadko

Gość tritkotka
hej, mam dokładnie to samo od kilku dni, ale wczoraj do bólu brzucha doszedł jeszcze ogromny ból krzyża - aż płakać mi się chciało. Wzięłam nospę, położyłam się na 1.5 godziny, a na noc wzięłam jeszcze luteinę i dziś jest już całkiem w normie. Myślę, że to po prostu rozciąganie się mięśni lub lekkie rozchodzenie się miednicy - mój lekarz powiedział, że póki nie ma krwawienia a aktywność dziecka jest w normie trzeba się po prostu oszczędzać.

Ja (22t.c) mam czasem mocne bóle krzyża , zwłaszcza w nocy kiedy przewracam się z boku na bok albo kiedy wstaję z łóżka. Bóle w pachwinach (takie ciągnące) miewam ale rzadko i nie są bardzo bolesne. Bóle brzucha u mnie są raczej małodokuczliwe , czasem coś mocniej zakłuje ale to sporadycznie. Skoro lekarz cię uspakaja to może faktycznie jest ok i taka twoja uroda. Ja od początku ciąży biorę magnez (rozpuszczalny) 350 mg dziennie (na receptę z apteki). Zapytaj lekarza o magnez, może ci pomoże.

Gość cieżarowkaa25
ja też miałam coś takiego - brałam magnez i chodziłam na basen i poprostu przeszło - myśle że dziecko na coś uciskało - potem się obróciło główką do góry i już nieboli ale za to się nieobraca już na dół i ciagle siedzi miednicowo mimo że już 35 tc - ale ból był taki że ledwo chodziłam

dziękuję za wasze wpisy dziewczyny i czekam na kolejne