Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna jestem???

ładna jestem???

Polecane posty

Gość dasdasdafsdf
masz śmieszny nos

Gość używająca
niezbyt :p

Gość ładna jestem???
czyli jaki???

Gość i po cholere
ludzie dodaja zdjęcia na tym forum

Gość jbvgcfhgjh
ładna a nosek uroczy :D

Gość martucha haha
nos masz do dupy

Gość ładna jestem???
wiem ale co zrobic

Gość nie jesteś do agencji
nie masz szans:O może ulotki?

Gość ładna jestem???
taki juz ma kształt, a oczy mam niebieskie

Gość K????????
też czuje sie niedowartościowana ale bez jaj zdjęć swoich jeszcze nie roznosze po necie żeby inni mnie z depresji wyprowadzili... i tak te które uważają ze jesteś boska napisza że jesteś be z zazdrości tylk te które uważaj że same są ładniejsze napiszą że jesteś ładna szczerych bedzie mało... więc kochanie nie rób wiochy i nie dawaj swoich zdj żeby sobie samoocene podnieść bo to jednak żałosne jest

Gość ładna jestem???
a ja wiem,ze jestem brzydka, tylko chce wiedziec czy tez odrazajaco paskudna nie chce sie dowartosciowac bo i tak nic nie moze mi w tym pomoc

Słuchaj Koleżanko. Jedni maja duże nosy, inni odstajace uszy, albo duze uszy, czasami dziwnie wygladajace wargi oraz milion innych rzeczy nie zwiazanych z twarza. Grunt w tym ze takie własnie "detale" są w pewnien sposób CHARAKTERYSTYCZNe dal danej osoby. Gwarantuje Ci ze jak ma Cie ktoś polubić to ten Twój 'nosek' bedzie dal tej osoby czymś wyjątkowym. Przedewszystkim apeluje :) do Ciebie abyś sie rpzestała takimi bzdurami zamartwiać, gdyż nic z tym nie zrobisz (broń Boże nie idź do chirurga !), a jak sama zaakceptujesz swoje "detale" to i inni ich nie zauważą. Wklejajac na forum zdjecie oczekujesz ze dostaniesz mase opini ale od ludzi co Cie na oczy nie widzieli ani nawet nigdy nie słyszeli... czy ejstes pewna że warto dla takich ludzi sie przejmowac i zamartiwac po nocach :)? Be Yourself :)

Gość ładna jestem???
na operacje mnie nie stac ale gdybym miala kase juz dawno bym to zrobila a tak musze z tym zyc

Gość WakaWaka
Jesteś specyficznie nieocenialna

Dziewczyno! Nie rpzejmuj się...Nos jest słodki...a reszta Twarzy mówi sama za siebie:) Ja młody facet Ci to mówie! A sadzac po charakterze pisam wnioskuje tez ze jesteś też fajną dziewczyną...Wiec naprawde :) Nieprzejmuj się bo nie masz czym :)

Gość piczkaxxxxxxxxx
gdzie wy widzicie ta twarz? klikając w linka widze jakies krajobrazy

Gość ładna jestem???
dzieki, ale mysle ze kop w tylek to tez jakis krok naprzód

Gość czlowiek z czlowiekiem się
To niesamowite ale od wielu lat cierpie z powodu mojego profilu. Nie ma dnia w którym o nim bym nie myślała. Nigdy nikogo nie widzialam podobnego z profilu do mnie. Aż tu nagle dziś! Może nie mamy identycznych nosów ale są podobne. Patrzac na przód mojej twarzy nie widac nic, co mogloby wskazywac że mam nietypowy nos. Jendak kiedy odwracam się do kogos bokiem mam ochote schowac się pod ziemie. Próbowalam fryzurą ukryc ten defekt ale to nie pomaga, dziala wręcz odwrotnie. W końcu doszlam do wniosku że im bardziej odsłaniam twarz tym lepiej prezentyju się moj profil. Aczkolwiek czuje sie z nim fatalnie. Poza tym nosem, mam całkiem ładną twarz. Słyszalam pozytwne opinie na temat moich oczu i ust. Zdarza sie nawet że zaczepiają mnie wg mnie atrakcyjni mężczyzni. Widzą mnie jednak na początku zawsze z przodu dlatego zaraz uciekam bo boje się, że odkryją moj defekt kiedy zobaczą profil. Cierpie juz od wielu lat. Unikam wszelkich kontaktów z ludzmi. Jestem sama jak palec.

Gość piczkaxxxxxxxxx
i to za kazdym razem inny w dodatku

Gość piczkaxxxxxxxxx
podnosze , pokazcie tan nos

Gość ładna jestem???
powala wiem...

Mam pytanie do Ciebie (ładna jestem ???). Jak sobie radzisz w kontaktach z innymi ludzmi, czy nie czujesz wstydu, masz chłopaka lub mialaś. Przepraszam z góry ze o to pytam ale ja mam z tym wielki problem i jestem ciekawa jak osoba podobna do mnie radzi sobie w tych kwestiach.

Gość ładna jestem???
jestem mężatką, ale zawsze czuję się brzydka, w pracy , na ulicy mam wrazenie,że wszyscy się na mnie patrzą i podziwiaja moj nos, mogę założyć seksi ciuch ale i tak sie czuję jak wycieruch

ale jednak dajesz sobie rade, masz męża. A ja pomimo, ze mam grubo ponad 20 lat nigdy nie miałam chłopaka. Z nikim praktycznie nie rozmawiam, unikam ludzi. Nie potrafie patrzec im w oczy. Po prostu uciekam przed nimi. W pracy z nikim praktycznie nie rozmawiam. Wstydze sie nawet przejsc korytarzem podczas przerwy, gdy stoją tam pracownicy. Bywa że nie mam ochoty wyjśc z domu. Im dluzej analizuje swoj wygląd tym gorzej dla mnie.