Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak mam to rozumiec

za przesylke odpowiadam do momentu nadania na poczcie.

Polecane posty

Gość a a a ja
a ja sie wpieniłam,bo ktoś dał mi mniej punktów za koszt wysyłki.Nosz k*** jasno i wyraźnie podany jest koszt wysyłki w każdej aukcji,nie jest niespodzianką.Po co licytujesz skoro uważasz,że za droga:o

Gość nie no siedze i RYCZE!
no a cos ty myslala ze jak sprzedajesy cos za 5 zeta a wysylka 12 to ci ludzie beda klaskac

Gość nie jest niespodzianką
ale to nie znaczy że się wszystkim ma podobać jeśli masz wysokie koszty wysyłki. Po to są takie oceny żeby wyrazić swoją opinię.

Gość jestem duża
chodzi o to ,że nie będzie się bawić w reklamacje na poczcie w razie zaginięcia paczki, co dla mnie jest absurdem!!!! Kupujesz cos za nie małą kasę , a ta nie raczy tyłka ruszyć na pocztę gdyby paczka zaginęła (gdyby i paczka nie doszła w ciągu tyg sprawę zgłosiłabym na policję )

Gość nie no siedze i RYCZE!
taaa, zglosilabys na psy, mnie i 40 innych osob oszukala jakas laska, ludzie powplacali i nie dostali ciuchow, NIC SIE JEJ NIE STALO. kasa jak kamien w wode i pozamiatane. a tej chodzilo o to ze nie odpowiada jak poczta da ciala bo ona przesylke nadala i ma na to potwierdzenie. Na podstawie tego mozna poczte scigac tyle w temacie

Gość Karko1234
Jak przesyłka zaginie na poczcie to tylko wysyłający może zgłosić reklamacje....

Gość liczbapi
co do ceny przesyłki, to parę razy spotkałam się z tym, że ktoś sprzedaje coś wartego 30 zl, za 5 zł, za to wysyłka pocztą polską zamiast 11 zł kosztuje 36 zł. Wtedy to już chamówa :/ A mi parę razy zdarzyło się, że coś co jest "gabarytem b" babka puściła jako a, albo coś co u mnie ważyło ponad 2 kg, na poczcie ważyło 1,99. I wtedy też kasowałam za dużo.

Gość to znaczy
ze do momentu wyslania nadawca odpowiada za przesyłke,ale gdy juz ja wysle to poczta jest za nia odpowiedzialna. nadawca nie bedzie siedzial na poczcie czy w aucie pocztexu i trzymal przesylki na kolanach:-Ow przypadku zaginiecia to nadawca zgłasza ten fakt na poczte i wystepuje z reklamacją!!!to normalna procedura,nie ma w tym nic dziwnego

Gość mam tego dosc
kurde, takie ciuszki u nas w lumpku na zdjeciu to jeszcze pewnie ładnie wyszla, a szmatka zwykla.

Gość mam tego dosc
najlepsze sa gosiuwy, ktore sprzedaja za 1 zl a paczka 13, a ciuch wart te 1 zl i nie wiecej

Gość mam tego dosc
no i zapomnialam dodac - 13 zl paczka, a wywylają zwyklym poleconym za 5.5zl

Gość ale poleconym nadasz tylko
to co się mieści w kopercie - poza tym myślisz że koperty są za darmo? ciuchy musisz dać do bąbelkowej - za 2zł.... czyli masz koszt 7,5 za przesyłkę bez ściemniania! a jak masz kilka rzeczy więcej to musisz wysłać paczką która kosztuje najmniej 11zł