Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostka rubikaaa

Mam kurwa dosyć życia w tym popierdolonym kraju!

Polecane posty

Gość kostka rubikaaa

Żeby żyć mój mąż musi zapierdalać na dwóch etatach,ja siedze w domu z dziecmi i kurwa żyjemy na normalnym poziomie.Na poziomie gdzie z palcem w doopie na zachodzie zyje kazdy obywatel.Mąż pracuje po 13-14 godz,nigdzie nie wychodzimy bo niby kiedy?!Kiedy będe cieszyla się zyciem?Jak bede miala 60 lat???Wkurwia mnie polityka tego zasranego państwa!

Gość w galerii mokotów
jak byś się kurwa wzięła do roboty to by mąż nie musiał tyle zapierdalać :O ale se kure wziął :O

Gość gsgsgsgg
tutaj nigdy nie bedzie dobrze sakoro płaca minimalna to jest jakies 1200 zł brutto sorry ale w takich włoszech zwykły niewykwalifikowany robotnik ma 1000 euro. tam minimalna płaca to ejst 100O euro, a u nas nawe nauczyciel po studiach tyle nie zarabia. druga sprawa. bedziemy bankrutem jak Grecja albo argentyna. a jakies połgłowki z TVN-u pokazuja wam swiat pekny kolorowy i tuskowy. jak sie ma porshe setki tysiecy na koncie to mozna bejerowac ciemny lud

Gość Tu Urząd skarbowy.
Mój mąż pracuje 8 godzin, ja też 8, dzieci chodzą do przedszkola i żyjemy na bardzo dobrym poziomie. Jeśli jedna osoba musi pracować na 2 etaty, to faktycznie druga nudzi się i czuje się samotna, ale jeśli pracują 2 osoby i każda na jednym etacie, to dużo czasu mogą spędzać razem. :)

Gość gsgsgsgg
ale sa tez plusy miszkania w Polsce np.mozna sie posmiac :) babka ostatnio pod koscioem mnie zaczepiła i mówiła zebym wpisał sie pod petycja domagajaca sie uznaniaJezusa Chrystusa królem polski :)tłumaczyła mi o jakims objawieniu i ze Polske napadł hitler bo nie przejelismy Chrystusa jako naszego Króla. w Holandii Polska rezcywistosc to jest czyste sciene fiction :D

Gość no a moglbys autorze
germanotta jak zwykle wie najlepiej.Ona to jest w ogole osoba mundra i w ogole zna sie na wszystkim a szczegolnie wie duzo o ekonomii i w ogole o zyciu.A tak naprawde wie tyle co jej napisza w zydowskiej gazecie dla Polakow w ktora jest zapatrzona jak w wyrocznie.Co michnik raczy wydukac to staje sie dla niej mottem zyciowym.Stad w nadchodzacych wyborach znow zaglosuje na jedyniesluszna partie.Partie ktora popieraja media.to nic ze to stary uklad w nowym futerku.Germanotta slyszala z TVNu ze tylko POlszewicy.wiec co!!!

"gsgsgsgg"--czy ty to naprawde uwazasz za smieszne?Ignorancja twoja wlasna cie smieszy?Poczytaj sobie o Rozalii Celakownie-moze wtedy przestaniesz sie smiac.

...holandia jako wzor.No zesz kobieto-naprawde jestes chyba slepa.Mieszkalem tam 5 lat.jakim trzeba byc tepakiem zeby srac na swoj wlasny czerep a chwalic jakis ograniczony wiejski ludek rolniczy zyjacy na uboczu swiata.Polska ma 1000 razy bogatsza kulture od tej twojej Holandii.tak-wiem michnik kaze ci uwazac sie za pariase europy ale czy ty-POLKA musisz go sluchac?To ze widzisz kim jest ta banda z PO-to sie chwali ale reszta?

Gość gsgsgsgg
no a moglbys autorze- nie nie uwazam, ale sadze ze ta petycja ejst idiotyczna

Gość gsgsgsgg
no a moglbys autorze- ten ciemny ludek ma Phipsa, Shella, Heinekena, Unilevera i kiladziesiat innych społek które przynosza takie zyski ze kupiłyby cał Polske . Skoro to ciemny ludek to dlazcego maja tak rozminaitea gospodarke a u nas taki burdel. LOL i dlaczego siedzisz 5 lat u tych ciemniaków. jestes smeiszna

Gość gsgsgsgg
wiejski ludek, jasssen a za to polska ni wiejska ni przemysłowa . jestem polakiem i nie wypiram sie ale uwazma ze polacy sa durni zeby teki bajzel zrobic we włąsnym kraju, Od holendrów mozemy sie wiele nauczyc

Gość w galerii mokotów
ta petycja i tak nie przejdzie - nie od dzis wiadomo że jedyną królową Polski jest Matka Boska :classic_cool:🖐️

Gość Z własnego doświadczenia
laska mam to samo plus ine kłopty w jakim wieku masz dzieci i skad jestes może do parku sie umówimy, zartuje :)Nie powaznie mam to samo, facet pracuje utrzymuje nas, by przezyc w sumie od na styk choc bywa roznie, nie ma czasu na rozrywki chyba ze monotonnie w domu, choc i czasami bo jest zmeczony, i sie nie dziwie. W złobkach brak miejsc, na przedszkle musze czekac jeszcze nie cały rok, do bani!

No i to mnie nie dziwi-germanotta.Prawdziwe zero jest dla ciebie idolem.Ani to spiewac umie ani to kulture jakakolwiek posiada. Ani to ladne.Zlepek krystalicznie czystego,wzorcowego: prostactwa chamstwa,beztalencia.Jednym slowem-DNO DEN.

Gość
Ja też cię przejrzałem- głosuj na RajTusa- powodzenia- tylko nie płacz za dwa lata, jak cię oszukali.

Gość gość
ja sie menda p*****lona z SB nie odp*****li to w*********m z tego jego p************o k***a kraju , co za p****y sie wp*****lajom ja p*****le

Gość gość
j'ebać polske tylko UK

Gość gość
polska to bardzo tania dzi'wka