Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia555

BARDZO CIEKAWE

Polecane posty

Gość sonia555

Właściwości tego człowieka zostały potwierdzone przez najlepszych naukowców na świecie. Oto co mówi: http://www.youtube.com/watch?v=LzwghFX0Xw8&feature=player_embedded#! 1. wojna światowa jeśli ludzie się nie nawrócą 2. powtórne przyjście Jezusa 3. spotkanie z istotami które przybędą ze wszechświata - kosmitami Wszystko ma się zdarzyć do roku 2012

Gość sonia555
Co o tym myślicie ?

Gość sonia555
Posłuchajcie go jeszcze raz uważnie. Wojna będzie jeśli ludzie się nie NAWRÓCĄ.

Gość sonia555
Acha, Jezus nauczał też na innych planetach, o czym kościół nie wspomniał :)

są ciekawsze rzeczy w życiu niż zamartwianie się jakimiś "przepowiedniami" ale jak ktoś woli srać po gaciach zamiast korzystać z życia które przed nim to śmiało:)

Gość sonia555
A zastanowić się nad życiem ? Nad tym czy dobrze żyjemy, czy powinniśmy się zmienić ?

nad tym czy ja dobrze żyje to myślałam nieraz i nie dwa,ciagle się zmieniam,ale bynajmniej nie dlatego,żeby zostać "zbawiona" :O nie boje sie bo nie wierze w Boga,który zastrasza swoje dzieci i jest podłym tyranem

Gość do - Księżyca
Widać że nie wiesz nic o wierze w Boga, który nie jest tyranem tylko Miłością, dlatego zesłał swojego jedynego Syna, aby świat zbawić a nie potępić. My mamy wolną wolę, bo co to za miłość, która więzi, więc mamy prawo decydować co robimy... a że wiele ludzi woli myśleć tylko o sobie, to jest to ich wybór, a nie wybór Boga. Proszę więc o zastanowienie się czy Twoja niechęć ma sens. Zostałaś stworzona z miłości i dla miłości, a ziemia nie jest jeszcze naszym domem, dlatego tu jesteśmy często zagubieni, szarpani między dobrem i złem. Jakby każdy szanował przykazanie miłości, to byłby tu raj... Widocznie ludzie go nie chcą...

Gość do - Księżyca
Bogiem straszą głównie sekty oraz Świadkowie J. ale prawdziwa wiara nie opiera się na strachu przed Bogiem, ale na kochaniu Jego i innych ludzi i robi się to chętnie :) bo Bóg jest największym źródłem miłości i z wdzięczności za to co nam dał, chcemy także z tego źródła czerpać (On się cieszy jeśli chcemy brać) i dzielić się tym dobrem z innymi... :)

Gość NIKT nie zna dnia ani godziny
więc po co wierzyć w takie pseudo-proroctwa jakiegoś człowieka. Po prostu chce być sławny te swoje 5 minut, bo ludzie lubią się bać... Poza tym, każdy z nas powinien najpierw zająć się swoim własnym końcem świata - tak żyć, żeby nie bać się śmierci i by śmierć go nie zaskoczyła....

widać,że lubisz szukać w czyichśwypowiedziach drugiego dna i domyślać sie co ktoś myśli :P napisalam,że nie wierze w Boga tyrana,jakim ewidentnie jest Bóg katolicki.ALe nie napisałam,że w ogóle nie wierze.Moja wiara znacznie sie różni od chrześcijaństwa,sekt,czy innych takich.A co do Boga katolickiego - czy dobry ojciec zsyła swoje niewinne dziecko na cierpienie,na jakie zesłał Jezusa? A przecież mógł coś innego wymyślić,jest wszak wszechmogący,czy nie? "My mamy wolną wolę, bo co to za miłość, która więzi, więc mamy prawo decydować co robimy.." - otóż to,dlatego nie zamierzam dusić sie chrześcijaństwem,które zniewala i nie musze chyba tłumaczyć dlaczego :) Zostałaś stworzona z miłości i dla miłości - racja racja a ziemia nie jest jeszcze naszym domem - bzdura Jakby każdy szanował przykazanie miłości, to byłby tu raj - owszem,byłby,a te wszystkie wojny to głownie przez religie są,więcej ateistów jest dobrych niż zastraszonych katolików,którzy czynią "dobro" dla "zbawienia" i oszukują siebie i innych i Boga Bogiem straszą głównie sekty oraz Świadkowie J. ale prawdziwa wiara nie opiera się na strachu przed Bogiem, ale na kochaniu Jego i innych ludzi i robi się to chętnie bo Bóg jest największym źródłem miłości i z wdzięczności za to co nam dał, chcemy także z tego źródła czerpać (On się cieszy jeśli chcemy brać) i dzielić się tym dobrem z innymi... - jakbyś mi to z ust wyjął/wyjęła :P Dlatego nie rozumiem jak można wierzyć w wieczne potępienie skoro Bóg jest dobry,dla mnie głoszenie takich poglądów jest wielce sprzeczne z katolicyzmem...

kurwa, tych jebanych naukowców i pseudo proroków propagujących koniec swiata 2012 i wojne itp jest od jakiegos czasu w chuj, co drugi czlowiek tym mówi, a co piąty wrózy, co dziesiąty wierzy itd. Będzie to co ma byc i wasza wiedza, wasza, nasza, wiedza bądx nie wiedza na ten temat niczego nie zmieni, ... Wróżbita od siedmiu bolesci glosi dzisiaj to o czym ludzie mowią od kilku lat....no zalosne..