Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggr

mój facet nie robi mi minetki

Polecane posty

Gość ggggggggggggr

jestem czysta, ogolona i w ogóle, a on się jakoś do tego nie rwie. ja zawsze robię mu loda, kiedy ma na to ochotę, a on nigdy mi rewanżu nie zaproponował, wiem że faceci nie zawsze to lubią więc nie naciskam, chociaż chciałabym żeby to dla mnie zrobił...

Gość ggggggggggggr
napisalam przecież ze to nie o to chodzi ;/

Gość ggggggggggggr
głupio mi o tym mówić czy prosić o to ;/

Gość zaproponuj mu
69 :p

Gość sd t e e
Jak ci bedzie dalej glupio gadac z facetem o seksie to w koncu urosnnie cos takiego do rangi problemu nie do przeskoczeia!!!!!!!!!!!!! POROZUMIENIE To JEDNYNE WYJSCIE! Po porostu go spytaj czy nie lubi tego robic? Co w tym trudnego?

No ale Tobie nie jest głupio zrobić mu laseczkę więc nie rozumiem dlaczego nie możesz poprowadzić z nim rozmowy tak,aby dowiedziec się o co chodzi w minetce i co jest jemu nie na rękę,a raczej na jęzora :D

Gość ggggggggggggr
nie bede go zmuszac do czegos czego nie chce robić ;/

a pytałaś dlaczego nie chce? i co odpowiedział? bo nie musisz go zmuszać, wystarczy spytać, a nie od razu pchać jego głowę pomiędzy nogi

Gość kllui;
" ggggggggggggr głupio mi o tym mówić czy prosić o to ;/" to co to za związek, skoro nie umiesz rozmawiać o seksie? poza tym jeśli nie będzie chciał - nie zmuszaj, Ty moze nie lubisz polykac i pewnie tez nie naciska.

Gość widocznie tylko jemu
musi być dobrze,tobie już nie... egoista w sexie

Gość stonaea
następnym razem, kiedy będziecie się kochać weź jego głowę i nakieruj między swoje uda. Jak będzie się stawiał weź go siłą, uderz w stół i domagaj się swego. Poza powyższym ja nie rozumiem stwierdzenia: ja się wstydzę. Powodzenia w misji pokojowej ;)

Gość ggggggggggggr
nie ma mowy, ja nie potrafię tak bezpośrednio, nie chcę żeby to robił ze względu na mnie jeśli sam nie ma na to ochoty

Ja pieprze! loda sie nie wstydzisz mu zrobic, ale rozmawiac o seksie sie wstydzisz??? Nie powinno byc na odwrot??????? Ludzie zeszli na psy!!!!

Gość ggggggggggggr
po prostu nie chcę mu niczego sugerować, narzucać. ja nie mam problemów z robieniem mu loda i on nie musi o to prosić bo sama to robię. Wychodzę z założenia że jakby chciał mi zrobić dobrze w ten sposób to sam by zaczął. Raczej chciałabym wiedzieć dlaczego on tego nie robi?

Gość shazz
może on nigdy tego nie robił, nie wie jak i się wstydzi??albo tego nie lubi po prostu?? po co takie gdybanie, bądź kobietą i z nim pogadaj, jak Ci tu wszyscy doradzają, bo on sam z siebie na pewno tematu nie podejmie, w końcu jemu jest dobrze z Tobą i nie widzi problemu.

Gość justiss
Skoro on sie do tego nie pali, Ty zrób to samo. Niech zobaczy jak to jest. I masz racje, nie naciskaj bo będziesz czuła sie nie zręcznie zwłaszcza jak Ci odmówi.. Powodzenia!

Gość baw sie i zarabiaj :)
no to zajmij sie czyms innym a on niech sie buja :D:D:D wygrywaj w domu ukladajac puzzle ja juz tak trzepie kase :):) przyjemne z pożytecznym.....siedzę w domu, piję kawę i układam puzzle i jeszcze mi za to płacą...lepiej byc nie moze :D milej zabawy i duzych zarobkow !!!!! http://puzz.com.pl/?p=fYmIUNuSpVyq