Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidia_Pomocny_przyjaciel

Czy podoba wam sie ze coraz więcej polskich stacji...

Polecane posty

Czy podoba wam sie ze coraz więcej polskich stacji telewizyjnych (w szczególności TVN) wzoróje swoje programy na zagranicznych(najczęściez z BBC np BBC Lifestyle).A to by było nawet fajne gdyby nie to że w Polsce te programy są kompletnym dnem które i najczęściej zdejmowane są z ramówki po jednym sezonie góra po dwóch.Niektóży moze nie ogladaja BBC Lifestyle itp.I wydajeim się ze te programy to cos ale Polska ze wszystkiego robi Gó*no.Ja codziennie np ogladam setke programów kulinarnych dejoratorskic itp Na BBC bo to moja cicha pasja wczoraj zobaczyłam na TVN reklame nowego programu "Ugotowani" załamało mnie to po to poprostu polska wersja programu "Zapraszam do Stołu'' z BBC LS.A jak wam sie to wszystko podoba?.Oczywiscie to jest moje zdanie ale takie juz jest ;)

Gość egipskastella
no to ciekawy zywot prowadzisz... :D

mnie nie chodzi o to że sie róznią czy że wszystkie stacje to robią ale poprostu w polskim wykonaniu każdy program to dno...niestety po stracie pracy troszkę sie zaoglądałam w tych róznych głupotach więc postanowiłam załozyc taki temat żeby wiedzieć jak się wy na to zapatrujecie