Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofiara fryzjera

Pytanie do fryzjerek

Polecane posty

Gość ofiara fryzjera

Dziewczyny ratujcie. Poszłam wczoraj do fryzjerki. Mam dość długie blond włosy, takie do połowy pleców. Do tej pory zawsze robiłam pasemka a tym razem skusiłam się żeby zrobić jednolity kolor blond na całej długości. Fryzjerka się uparła żeby położyć farbę tylko na odrost(był dość spory, ok. 10 cm). Miał się zgrać z kolorem na pozostałej długości włosa. No i efekt jest taki, że na górze wyszedł taki zółty jak u kurczaka, zupełnie inny niż ta część włosów która nie była wczoraj farbowana. Wygląda to okropnie, mam dwa totalnie różne odcienie blondu na głowie, po prostu ohyda. Dziś i jutro mam wolne ale w poniedziałek idę do pracy. Dziewczyny pomóżcie, co mam teraz zrobić??? Mogę kupić jakiś szampon koloryzujący albo farbę i dziś położyć jakiś normalny blond na całej długości????

Gość ofiara fryzjera
podnoszę :)

Gość ofiara fryzjera
W tym sztucznym oświetleniu jeszcze tego nie widziałam, a u fryzjera byłam w dość późnych godzinach. Dziś wstaję, przy normalnym świetle patrzę w lustro, a tam....szkoda gadać. Muszę coś zrobić, nie pójdę tak do pracy. Ratunkuuuuu

Gość ofiara fryzjera
Wypowie się jeszcze ktoś?

Gość rada jak ta lala
do pracy zwiń w kok, a po pracy idx do fryzjera złożyc reklamację