Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobranovcdgdgdg

Proszę o sprawdzenie czy dobrze to przetłumaczyłam na angielski...

Polecane posty

Gość kobranovcdgdgdg

Czy znasz to uczucie, kiedy wszystko traci sens,gdy trudno zaufać komukolwiek?Byłam oszukiwana cały czas, przez pewnego mężczyznę. To był mój były mąż... Przepraszam...postaram się tobie ufać...Zresztą nie znamy się jeszcze dobrze,więc masz prawo do wszystkiego.Masz prawo poznawać inne kobiety ,by odnależć tą jedyną. Chyba jestem zbyt wrażliwa,zbyt uczuciowa...Dobrze mi się z tobą pisze, za dobrze...Tak bardzo cię polubiłam... Moje plany na dziś?Dużo mam nauki i będę dużo ćwiczyła(gimnastykowała się-aerobik i siłownia) Did you know that feeling when ewerything loses its meaning, when it is difficult to trust?I've been deceived all the time by a man. It was my ex-husband... Sorry...I'll try to belive you...Anyway, we dont know yet-well, so you're entitled to ewerything.You have a right to know the other woman to find the one. Im probably too sensitive,too emotional... Well I write to you,as well...So much I liked. My plans for today? A lot of science and work-out(aerobic and gym).

Gość jurzia,
Angielski znam na tyle dobrze, żeby stwierdzić kochana ,że napisałaś dobrze.Może można by było coś zmienić,ale po co,zrozumie...

Gość kobranovcdgdgdg
Chciałabym, żeby dobrze to zrozumiał.Mały błąd, a już mógłby inaczej odebrać to co chciałam przekazać...Dlatego proszę o poprawienie ewentualnych błędów

Gość ****Nikita****
Do you know that feeling when everything loses its meaning, when it is difficult to trust? I've been deceived many times by a man. It was my ex-husband... Sorry...I'll try to belive you...Anyway, we dont know each other well yet, so you're entitled to do everything.You have a right to get to know the other women to find the one. Im probably too sensitive, too emotional... I feel great writing to you.... too great... I like you so much. My plans for today? A lot of science and working-out (aerobic and gym).

Gość kobranovcdgdgdg
dziękuję

Gość madrypanicz
tak,ale nauka to studies a nie science w tym wypadku

Do you know that feeling when nothing makes sense and when it is difficult to trust anybody? I've been deceived many times by a man. It was my ex-husband... Forgive me... I'll try to belive you...Anyway, we dont know each other well yet, so you're entitled to do ANYthing.You have THE right to know the other women in order to find "the One". I am probably too sensitive, too emotional... I feel great writing to you.... too great... I started to like you a lot. My plans for today? A lot of studing and working-out (aerobic and gym). Jedyna rada - nie wladaj az tyle twoich skomplikowanych emocji to takich tekstow! Po pierwsze, chlop takiego czegos nie rozumie, po drugie za bardzo sie odkrywasz. No i co za sens ma mowienie ze 'idz i poznawaj inne kobiety' jak jest oczywiste ze tego nie chcesz!?

Gość naturalna jest
studying a nie studing :)

Gość bbcbcvc
Czy znasz to uczucie, kiedy wszystko traci sens,gdy trudno zaufać komukolwiek?Byłam oszukiwana cały czas, przez pewnego mężczyznę. To był mój były mąż... Przepraszam...postaram się tobie ufać...Zresztą nie znamy się jeszcze dobrze,więc masz prawo do wszystkiego.Masz prawo poznawać inne kobiety ,by odnależć tą jedyną. Chyba jestem zbyt wrażliwa,zbyt uczuciowa...Dobrze mi się z tobą pisze, za dobrze...Tak bardzo cię polubiłam... Moje plany na dziś?Dużo mam nauki i będę dużo ćwiczyła (gimnastykowała się-aerobik i siłownia) Do you know when everything becomes meaningless, when its so hard to trust anyone? I was cheated on by some man that yes..he happened to be my dear husband. I am sorry..I'll try my best to start trusting you although we don't know each other so well so I don't expect you to be faithful to me..You have a right to date, to get to know other women.. You'll know when you find your mrs right I think Im a sensitive and emotional person.. I enjoy chatting with you so much.. I'd say even too much.. I think I like you.. My plans for today? I've some homework(assignments?) to do and I'm going to work out a little bit (gym and aerobic)

Gość Qgarden
Hezuss! Ty już chyba miesiąc piszesz te dyrdymały !

Gość o wow zajebioza
i tak zle napisane

Gość Mollusca
Widac ludzie ze z translatora lub zbyt doslownie tlumaczycie...nie ma lekkosci i wyrazen uzywanych w j.angielskim, tylko suche i bledne tlumaczenie...gdybym nie to ze tekst jest zalosny i od tych wyznan zbiera sie mi(jako kobiecie) na wymioty, to bym przetlumaczyla:p

Gość njnjk
laska gada ze szwedem za pomoca forum, bo inaczej nie bylaby w stanie sie z nim porozumiec, wiec po chuja jej piekne tlumaczenia?:O

Gość njhijoko
o matko ...lecz sie kobieto.bo nastepny bedzie z toba pomiatal!!!!!