Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serialowiczkaaaaaaa

Szpilki na Giewoncie :)

Polecane posty

Gość serialowiczkaaaaaaa

Ogladacie??? Ja rzadko ogladam "tasiemce" ale ten mnie wyjatkowo wciagnal :P nie wiecie czy mozna gdzies obejrzec dalsze odcinki serialu czy niestety trzeba czatowac co czwartek przed tv?

Gość serialowiczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Do Krupowek mam 200 km wiec ta opcja raczej odpada :P :P :P

Gość grzesssssss
ta głowna bohaterka tego filmu jest brzydka jak noc listopadowa no pasztet jednym słowem

Gość serialowiczkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nikt nie jest idealny :P

Gość cała prawda o was
A wy jesteście tacy piękni? Widzę, że na kafe siedzą same miss i misterzy :O Tylko ciekawe, czemu tu jest tyle topików w stylu "mam 28 lat i jestem prawiczkiem", "mam 30 lat jestem dziewicą i przegrałam życie" itd. :O Najpierw popatrzcie w lustro a potem innych oceniajcie

Gość grzesssssss
ja nie pisałem ze jestem piękny ale czy musi mi sie podobac głowna bohaterka tego filmu nie mam prawa napisac ze mi sie ona nie podoba ze nie jest w moim guscie nie moge na nia patrzec bo wyglad mi sie jej nie podoba moze z charakteru jest dobra dziewczyna nie znam jej osobiscie tyle co z filmu

Gość maddddddddddddy
Moze Ci sie nie podobać ale nie musisz odrazu jechac po niej ze jest pasztetem,itd. Jest wiele lepszych slow zeby przekazac to ze Ci sie nie podoba.

Gość Johny Canada
bo jej wygląd kwalifikuje się na paszteta i nic na to nie poradzimy

Gość filipinkaala__
głowna bohaterka to magda schejbal ??? moim zdaniem to ona ostatnio wrecz rozkwitła, wyładniała baaardzo, w porównaniu do tego co było ok.2 lata wstecz:p wtedy grała w kryminalnych czy jakos tak...

Gość nieee nieee
Chyba mylicie pojęcia drodzy panowie. Pasztet to osoba brzydka, ale też zaniedbana, gruba, źle ubrana itd. A Schejbal może i ma brzydkie rysy twarzy, ale jest kobietą zadbaną, szczupłą, dobrze ubraną itd. Także pasztetem nazwać jej nie mozna.

Mozesz ogladac na ipla. Ale nie beda to nowe odcinki, tylko te, ktore zostaly juz wyemitowane w telewizji:)