Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marek_kowal_88

Randka i problem

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) jutro mam ważną randkę, chcę tak jakby przekształcić mój koleński związek w coś więcej :) i wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze dzis wyskcozyla mi opryszczka ;/ Gdy powiem mojej wybrance to co zamierzam, nie ma szans by ją pocałować, jednak chcialbym jakos tak spektakularnie zakonczyc to co mam jej do powiedzenia... ;) I tu mam moje pytanie: Czy taki zakonczenie zamiast pocalunku, zrobiloby na Was wrazenie ? Po powiedzeniu tego co mam powiedziec, (teraz zamiast pocalunku) dotykam palcem jej warg i powoli wykonuje koleczko posuwajac palec po jej wargach, dotykam jej szyje, przytulam sie, klade rece na jej ramionach, dosyc mocno przyciskam i zaczynam posuwac w dol, lekko z boku mijam jej posladki, przesuwam sie na przod dotykam ja z boku brzucha i posuwam sie do gory, az spowrotem wroce do jej twarzy... czy zrobiloby to na Was takie same wrazenie jak pocalunek? z gory dziki za rady, bo bardzo mi na tym zalezy :)

Gość co jest do cholery ?:/
może po prostu powiedz że masz ogromną ochotę dać jej buziaka, ale nie możesz bo masz opryszczkę (ona to i tak zauważy) i nie chcesz jej zarazić :) i że zamiast tego możesz ją przytulić, a resztę nadrobicie następnym razem. Szczerze najlepiej :) poza tym ona powinna docenic to, że dbasz o nią i nie chcesz żeby sie od ciebie zaraziła :)

spadłam z krzesła :D dzięki za poprawienie humoru! :) Takie dziwne manewry na pewno nie zrobią na dziewczynie dobrego wrazenia. Ja poczułambym się jak na odprawie na lotnisku....

ok, czyli np. spotkanie w milym miejscu i ta wersja z tym przytuleniem (samo przytulenie) (btw. troche wyhamuje, ale jakby mi np. dziewczyna tak zrobila to ja bym byl wniebowziety xD), pozniej kino na koncu jakis klub

Gość h e h e :D
Koles, chyba upadles na glowe. Takim zachowaniem mozesz tylko sploszyc "ofiare" :D Takie manewry z dotykiem robi sie w Sofii w stolicy na striptizerkach.