Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22lata i wylewajace boki:/:/

ile wagi przy 165 cm wzrostu

Polecane posty

jak w temacie, ja mam 53 i wychodza mi boczki w biodrowkach:( dodam, ze duzo cwicze, cialo mam raczej zbite, umeisnione(ale bez przesady) i niesflaczale. z racji tego , ze cwicze, nie mam problemow z cellulitem ani rozstepami (aeroby+brzuszki, przysiady). jednak wydaje mi sie, ze nadal jestem dosc przy kosci - apropo kosci - dodam, ze nie sa one raczej drobne. ile wy wazycie przy tym wzroscie?

Gość mhhhhhhhhhh
ja mam przy tym wzroście 67

Gość lplplpppiuiummhjhjh
Ja wazw 59 przy tym wzroscie i uwazam ze w sam raz. ty masz mala niedowage, a boczki moga wychodzic bo moze masz za male spodnie. mam rurki biodrowki i mi nic nie wychodzi. musisz odpowiednio dobrac spodnie do figury, bo waga nie jest za duza do tego wzrostu.

Gość NB orange
ja mam 3 centymetry mniej i ważę 47 kg (a z większości biodrówek też mi się "wylewa" ale jest to wina kroju, nie nadwagi)

no tak, ale ja mam narpawde roznego rodzaju spodnie. na pewno nie sa za male(musze pasku jeszcze uzywac..), ale boczki zawsze odstaja, w ogole wydaje mi sei ze tak 5 kg mniej byloby super, ale ciezko to zrobic:(

Gość dobrze wazysz....

Gość ja mam 162 cm/52 kg
i żadnych boczków, szczupła talia i płaski brzuszek :) może masz po prostu taki typ figury - szczupłe nogi i brak talli = typ jabłko czy jakoś tak

Gość ja mam 162 cm/52 kg
aha, dodam, że ćwiczę, ale nie jakoś super intensywnie, raczej tak dla utrzymania obecnej sylwetki :) za to dużo spaceruje ;)

Gość ja mam 165 i
ważę 50 kilo. żadne boczki mi nie wystają :) nie ćwiczę, mam taki typ urody :)

Nie sądzę żebyś była gruba :) może nosisz zbyt ciasne spodnie dlatego boczki Ci wychodzą.. bo waga nie jest zła. Ja miałam kiedyś 52kg a wzrostu 160cm i dobrze się czułam. A teraz mam 45kg i wiecznie mi źle :O bo uważam,ze mam za dużo :O Powiem tak - jeśli źle się czujesz to postaraj się schudnąć trochę.. ale określ sobie,ze będą to np 3 kg. Bo to chudnięcie wciąga :O czego jestem najlepszym przykładem :O Niedawno znalazłam tu wpis.. wtedy miałam 55 kg. Czułam się grubo - po tabl przytyłam 7 kg i chciałam to zrzucić żeby mieć z powrotem tyle ile przed przytyciem czyli 52kg. Ktoś mi pisał,że jestem gruba,że przy tym wzroście powinnam mieć 47kg. Napisałam mu wtedy że ma się leczyć, że ja chcę wyglądać jak normalna kobieta,a nie jak wieszak.. teraz mam 45 kg i nie uważam zebym wyglądała jak wieszak :O

Gość NB orange
Weridiana opanuj się kobieto :) nie dajmy się zwariować :) przy tak niskim wzroście bardzo chude osoby wyglądają jak dzieci, a nie kobiety :D

No i tak wyglądam :O Jak patrzę na siebie czasami w lustrze to 17 lat max :O a mam 21. W spodniach to wiecznie mi się wydaje,ze mam za duży tyłek, a w sukience,że moje nogi to dwa patyki :O ech

Gość faceciiii głupie chujee
niedowage buahahahha ale z was tucze :o :o 165 - idealna waga (żeby wyglądać atrakcyjnie) to tak z 48 max... 60 to dzika przesada ale jak wolicie

Mam 165 cm , ważę 60 kg i nie uważam się za osobę z nadwagą.... Mam piersi, pupę, uda i chyba wole wyglądać tak niż ważyć 45 kg i wyglądac jak dziecko - chudziutka i malutka, no ale o gustach się nie dyskutuje. Pozdrawiam:)

48 przy 165.. nie przesadzaj :O 50 spokojnie moze mieć. Będzie wyglądać jak człowiek, a nie jak szkielet. Poza tym nie każdy kto waży tyle samo , tak samo wygląda. Możesz mieć 165cm i 55 kg i wyglądać inaczej niż ktoś o tych samych 'parametrach' ;) moja koleżanka jest moze centymetr wyższa i waży z 3 kg więcej,a wygląda jak patyk. Ja ważę mniej,a wyglądam na grubszą niż ona. Pokaż zdjęcie :)

wlasnie talie mam i plaski brzuch, ale po prostu wydaje mi sie, ze jestem szeroka:/ i dlatego te boki.

kup sobie poprostu spodnie rozmiar 38 a nie 36 bo takie sądzę że nosisz. Mam ten sam wzrost i waże 50 ale jak ubiore za ciasne spodnie to się wylewa- to jest skóra

Gość malinowe sny
ja ważę 50kg przy takim wzroście i jestem jeszcze po ciąży

Gość malinowe sny
i tyle samo mam lat 22

Zmierz sobie obwód talii i sprawdź ile masz w biodrach.. podaj wymiary.. łatwiej będzie ocenić. Nikt Cię tu nie zna :) Dziewczyny napiszą jakie one mają wymiary przy takiej wadze i będziesz mogła porównać :) bo nie chodzi tu raczej o wagę,a o wymiary. Co Ci da,że będziesz mało ważyć jak np wszystko pójdzie w biodra i mimo niskiej wagi będziesz miała wielkie dupsko.

BJUTIFULL ŁOMEN - a powiedział ci ktoś że wyglądasz jak kij od mopa??? mam te same same wymiary i mnie tak nazwano :-) Może z nami coś nie tak???

MoniaMonte >> Mi mówią,że wyglądam jakbym miała płaskodupie :D Tylko o dziwo ja mam bzika na punkcie swojego tyłka i wiecznie wydaje mi się,że jest zbyt duży :O

Ważne też ile masz w udzie.. bo co z tego,że masz 80 w biodrach jak w udzie np 55. Lepiej by w cycki poszło ;)

Gość waga nie ma znaczenia
tylko to jak ktos wyglada

Gość a ile przy 178
cm?

Gość a ile przy 178
up