Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna261111

Białystok czy są takie miejsca dla małych dzieci gdzie można pobyć za darmo

Polecane posty

Gość anna261111

Drogie mamy jestem z Białegostoku mam takie pytania czy jest u nas miejsce dla małych dzieci gdzie gdzie można pobawić się z innymi dziećmi w okresie jesiennym zimowym czy tez wiosennym moja córka ma 19 miesięcy nie chcę jej oddawać do żłobka bo porostu do państwowego by się nie zakalikowała ja nie pracuje a prywatnie to drogo jest taka prawda a i szkoda karmie jeszcze cycem może któraś z mam wie czy jakiś klub żeby na przykład pobyć z dzieckiem 2 razy w tygodniu po 2 godziny czy 1godzinę żeby córeczka miał gdzie poznać nowe dzieci i pobawić ja cały czas była bym z nią bo nie chodzi o to żeby komuś podrzucić żeby ktoś pilnował chodzi mi wyłącznie o kontakt z innymi mamami i dziećmi myślę ze kontakt z rówieśnikami jest ważny A niestety nie mam blisko rodziny z małymi dziećmi , koleżanki jeszcze nie mają dzieci więc proszę o pomoc jeśli ktoś zna taki klub gdzie można się zapisać to proszę niech napisze z góry dziękuje

Gość anna261111
Moze ktoś zna takie miejsca prosze o odzew

Gość Bajkoland na Lipowej.
Znajoma oddała tam pod opiekę swoja córeczkę 2-letnią, bo chodziła do pracy na pół etatu i była zadowolona. Tam jest mało atrakcji, więcej takich edukacyjnych, więc myślę, że to dobry pomysł. Czy o to Ci chodziło?

Gość iksińska mamaaa
Akademia Bebe czy jakoś tam na Żelaznej, ale to jest drogie i dla wymagajacych mam. A Bajkoland kosztuje 20 zł za cały dzień.